Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 02 грудня 2023, 00:18
11305
26

Повний провал. Ніхто з українок не потрапив в очки в спринті в Естерсунді

Перемогу здобула Лу Жанмонно

| Оновлено 02 грудня 2023, 00:18
11305
26
Повний провал. Ніхто з українок не потрапив в очки в спринті в Естерсунді
Getty Images/Global Images Ukraine

Збірна України з біатлону провалила жіночий спринт на етапі Кубка світу в Естерсунді. Жодна з українок не потрапила до топ-40 і не набрала очок у загальний залік. Лише дві українки, Анастасія Меркушина і Христина Дмитренко, потрапили до топ-60 і відібралися в недільну гонку переслідування.

Досить сенсаційною вийшла трійка найкращих за підсумками спринту. Свою першу перемогу особисту на Кубку світу здобула француженка Лу Жанмонно, яка випередила двох норвежок - Каролін Кноттен і Юні Арнеклейв. Для Арнеклейв це перший подіум на Кубку світу – раніше вона ніколи не потрапляла навіть у топ-10.

У квіткову церемонію також потрапили німкені Франциска Пройсс і Ванесса Фогт, а також ще одна норвежка, Інгрід Тандреволд.

Підсумкові результати:

1. Лу Жанмонно (Франція) (0+0) 21:04,1

2. Каролін-Оффіґстад Кноттен (Норвегія) (1+0) +8,5

3. Юні Арнеклєйв (Норвегія) (0+1) +17,6

...

48. Анастасія Меркушина (Україна) (1+1) +2:08,5

49. Христина Дмитренко (Україна) (0+2) +2:10,2

62. Анна Кривонос (Україна) (1+2) +2:31,4

74. Любов Кип'яченкова (Україна) (3+1) +3:00,1

78. Дар'я Блашко (Україна) (0+1) +3:11,8

Завтра, 2 грудня в Естерсунді відбудеться чоловічий спринт. Початок – о 15:45 за Києвом. Жіноча гонка переслідування відбудеться в неділю, 3 грудня, початок – о 15:00 за Києвом.

Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
maks_krot
Это просто позор позора !!!
Ну, а Блашко это ужас выгнать давно пора её ,она даже на кубке айбью с 0 в  не попадет в очковую зону  ,эта как нужно было идти пешком чтобы с одним промахом проиграть ещё 10 секунд  Кипьяченковой у которой 4 промаха
Стыд......
valerafan1
Цікаво те, що це не провал. Це наш рівень. В кращому разі ми можемо розраховувати на 25-30 місця. Так що звикаємо. Але головну перемогу чекаємо від ЗСУ. Всім миру і здоров"я.
Андрей Залищук
біатлону як такого у нас уже нема
NikoKam1969
Це просто ганьба. Куди котиться наш біатлон ? Коли читаєш пояснення тренерів , це смішно. Робіть висновки панове. Федерація .... ау  !
VitosKH
Блашко наверное ползла на четвереньках?
nick07
як колись співала Примадонна "то лі єсчо будєт...."))))
і цікаво що більшість тих хто призвів до такого стану і далі в федерації та в тренерському штабі. Отже успіхи біатлоністів зараз лише історичні, тобто в минулому
Иван Качура
У Кип'яченкової є потенціал, їй би точність стрільби підтягнути, а інші просто фізично не тягнуть. Може Джима в топ 20 заїде, коли повернеться. Резерву у нас немає, там ті ж "пішоходи", можливо Меркушина молодша зможе в очкову зону в особистих гонках заїхати, то вже буде плюс. 
Александр Ад
ось такові нажаль зараз реалії
a.fedorenko1953
Біатрол в Україні, нема нормальних умов для підготовки та обслуговуваня спортсменів під час змагань. Проте вся надбудова навколо цього вчасно отримує винагороду.
Віктор Коробка
Саме смішне, що я думав, що після такої гонки ми провалимся в Кубку Націй. Але ні - навіть з такими "результатами" ми посіли 10 місце. То може за десятку ще й зачепимося, щоб квоту не втратити.
zelc006
Ну хоч, Гондурас нас не випередив!
ВОССТАВШИЙ ИЗ БАНА
Ребятки, как называется пневматическое оружие на фото??
Mr Voevudskiy
Всё норм, пик формы через 2 месяца)
kyibogus72
Блашко другий провал. Що творить санітра колишній тренер московитів, і який вже рік? Яка різниця з ким відставати на коло! Думаю що з 14-15 річними, які за два три роки забігають. Ми жнемо плоди пенсіонерів. Просто огидно від цих функціонерів.