Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
2418
0

«Мені й родині було погано»: Мессі – про критику на батьківщині до ЧС-2022

Аргентинець розповів про зміни у ставленні до нього в рідній країні

«Мені й родині було погано»: Мессі – про критику на батьківщині до ЧС-2022
Getty Images/Global Images Ukraine. Ліонель Мессі

Восьмиразовий володар «Золотого м'яча» аргентинець Ліонель Мессі згадав тріумф на ЧС-2022 та розповів, як здобуття звання чемпіона світу змінило ставлення до нього збоку вболівальників на родині.

«Мені було погано, як і моїй родині та людям, які люблять мене. Критики в Аргентині були дуже несправедливими по відношенню до цілого покоління футболістів, вони казали про мене багато поганого. Але я не злопам'ятний.

Я відчуваю як тріумф те, що мені вдалося змінити ситуацію та підкорити всіх аргентинців. Сьогодні 95% або 100% аргентинців мене люблять, і це чудове почуття.

Перемога на чемпіонаті світу – це те, чого найбільше хоче кожен. Кожен мріє багато про що, і найбільша мрія – стати чемпіоном світу зі своєю національною збірною. Мені пощастило досягти всього на клубному рівні з «Барселоною», а також на індивідуальному рівні. І це було єдине, чого не вистачало. Небагато гравців можуть сказати, що вони досягли всього, і дякувати Богу, що я один із них», – сказав капітан збірної Аргентини в інтерв'ю Disney Star+.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.