Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 04 грудня 2023, 04:35
4200
2

Четверта поразка. Жіноча збірна України поступилася Польщі

Українки не зуміли набрати важливі очки

| Оновлено 04 грудня 2023, 04:35
4200
2
Четверта поразка. Жіноча збірна України поступилася Польщі
Скріншот трансляції

В попередніх чотрирьох матчах матчах Ліги націй українки вже тричі поступилися. Мова про підвищення в класі вже не йшла, тепер основна задача була потрапити в зону перехідних матчів за право залишитися в дивізіоні. Для цього треба було набрати чимбільше очок, оскільки в перехідні матчі потрапляють команди, які зайняли треті місця в своїх групах, за винятком однієї збірної, яка має найгірші показники: вона вилітає напряму.

Збірній України треба було перемогти, щоб не стати цією найгіршою командою, але підопічні П'ятенка нічого не зробили для перемоги. Гра на відбій та закидання вперед, інколи індивідуальні дії – ось і все, чим спробували здивувати полячок. Прогнозовано збірна Польщі не мала особливих проблем, забила гол після неузгоджених дій захисниць та воротаря і була ближчою, щоб збільшити розрив, ніж українки – зрівняти рахунок.

0:1 – тепер треба буде в останньому турі перемагати Сербію і сподіватися на невдачі конкуренток в інших групах, зокрема, Словенії. Перспективи, м'яко кажучи, не дуже.

Ліга націй серед жінок. 5 тур

Україна – Польща – 0:1

Ахчінська, 10

Семків, 44.

Україна: Келюшик - Петрик, Корсун, Люб. Шматко, Басанська - Андрухів, Семків (Глущенко, 61), Апанащенко, Панцулая, Хімич - Кравчук (Гірин, 61).

Польща: Шемик - Матисік, Зеневич, Вось, Вянковська - Лефелд (Врубель, 81), Паволлек, Ахчіньська (Єдліньська, 57) - Грабовська, Пайор, Камчик

Арбітр: Ана-Марія Тертеляк (Румунія).

Стадіон: «Сталь» (Сталева Воля, Польща).

УКРАЇНА - ПОЛЬЩА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Iigor6583
Ну ось скажіть, навіщо витрачати кошти на цих футбольорок, на ці переїзди по Європі. Нерухомі мудузи розом цим тренером. Хай йдуть ліпити вареники для захисників України які винищують рашистських дикунів. Буде хоча б якась користь...
Kamon
Ожидаемо, этот ещё хорошо, что только 0-1 проиграли