Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 грудня 2023, 20:30
4091
7

ОФІЦІЙНО. У Кабміні створять порядок допуску глядачів на стадіони

Схоже, що скоро українські вболівальники повернуться на трибуни

| Оновлено 13 грудня 2023, 20:30
4091
7
ОФІЦІЙНО. У Кабміні створять порядок допуску глядачів на стадіони
Стадіон імені Валерія Лобановського

Офіційний акаунт Міністерства молоді та спорту у Facebook заявив, що Кабінет Міністрів України на засіданні 1 грудня доручив розробити порядок допуску глядачів на трибуни із дотриманням безпекових умов.

Наразі Мінмолодьспорту, МВС, безпекові відомства та обласні військові адміністрації розробляють алгоритм, який зробить спортивні заходи доступними та максимально безпечними для глядачів.

Мінмолодьспорту звертає увагу, що після погодження усіх деталей для впровадження цього рішення, Міністерство окремо оголосить, коли глядачі зможуть повернутись на трибуни.

Очільник Мінмолодьспорту підкреслив, що допущення глядачів на трибуни допоможе розвивати спортивну галузь, покращить фінансовий стан спортивних організацій та зарядить уболівальників емоціями, які можна отримати лише на стадіоні.

«Повернення уболівальників допоможе стадіонам та клубам знову бути фінансово спроможними, та й жодна телетрансляція повністю не замінює емоції стадіону. Але першочергове питання для нас – безпека глядачів та спортсменів», – зауважує Матвій Бідний.

Раніше КДК покарав 3 клуби УПЛ на 500 тис. грн за проведення матчів із глядачами.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
В статті не згадали що вболівальників буде 1 тис або 1.5 не більше.
turist86
І які дії під час повітряної тривоги? Шановні вболівальники, біжіть за межі стадіону, гроші за квитки не повертаються, адже це форс-мажор
December 32
Зрители смогут вернуться только после очередных выборов президента Украины.  А они смогут состояться только через 5 месяцев после окончания войны....
SandroKing
На кінець війни влада вже і не сподівається.І глядачів повернуть і аеропорт відкриють для себе і вибори відмінили. А самі як крали так і будуть красти. Ідилія.