Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
4425
10

Джеймі КАРРАГЕР: «Онана перетворює перемоги на нічиї, а нічиї – на поразки»

Фахівець вважає, що чергова помилка не за горами

Джеймі КАРРАГЕР: «Онана перетворює перемоги на нічиї, а нічиї – на поразки»
Getty Images/Global Images Ukraine. Андре Онана

Ексзахисник «Ліверпуля» Джеймі Каррагер розкритикував воротаря «Манчестер Юнайтед» Андре Онана за часті помилки, які негативно впливають на результати команди.

«Воротаря, який перебуває не в найкращій формі, не сховаєш. Можливо, Андре Онана все ще користується підтримкою Еріка Тен Хага, але час і терпіння не на його боці.

Для «Манчестер Юнайтед» неприйнятно мати воротаря, який постійно робить стільки рутинних помилок. Що довше це триватиме, то вразливішим ставатиме його становище в клубі.

Воротарі занадто важливі, щоб їм потурати. Як остання лінія оборони, їхні промахи мають бути епізодичними, а не повторюваними. Коли воротар втрачає впевненість, це відчувають усі: вболівальники, товариші по команді, суперник і ЗМІ.

Великі воротарі перетворюють поразки на нічиї, а нічиї – на перемоги, особливо у найбільших клубах. Для команди, що полює за найбільшими трофеями, мистецтво бути воротарем світового класу полягає в тому, щоб робити ту небагатогранну річ, яка від тебе вимагається, блискуче.

На жаль для Онана, на початку своєї кар'єри в «Юнайтед» він був відповідальний за те, щоб перетворювати перемоги на нічиї, а нічиї – на поразки.

На відміну від великих команд «Юнайтед» минулого, зараз на нього покладено занадто багато обов'язків, і що більше йому доводиться справлятися з ними, то більша ймовірність того, що чергова помилка не за горами», – написав Каррагер у колонці для The Telegraph.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
TarasTaras94
Але у нього і сильні матчі теж є, які роблять із поразок нічиї та перемоги. Останній матч з Евертоном наприклад, Юнайтед аж ніяк не награв на 3:0
dimando560
Хай забирають Андрюху з Реалу
Gargantua
де Хеа был пресыщенным футболом сбитым летчиком, правильно с ним расстались. 
Но на его место они взяли безголового прыгуна Онана. 
и не сделав никаких выводов для ротации они прикупили еще одного физически очень одаренного, но такого же безголового Байындыра.
Григорчук недавно правильно сказал, что если на ворота поставить толкового полевого игрока, то игра точно выиграет, а пропускать будут не сильно и больше. От вратаря в современном футболе все больше требуется правильно начинать атаки и быстро оценивать ситуацию. Времена прыгунов-летунов, которые стоят на ленточке, уходят.
Lulinnha
Зараз зі стабільними воротарями високої майстерності проблема. Хоча хто заважав підписати Раю чи Санчеса...
А взяли гандбольного воротаря. 
Олександр
Странно что в таком солидном клубе такой вратарь 
vitaha33
Для чого було де хеа сплавляти?
potemkin78
примет допинг - хорошо играет, не примет - чудит