Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 01 грудня 2023, 00:06
971
0

ЛЕСЮК: «Так хотілося дістати суперників, що трішки втратив здоровий глузд»

Український біатлоніст – про чоловічу естафету етапу Кубку світу в Естерсунді

| Оновлено 01 грудня 2023, 00:06
971
0
ЛЕСЮК: «Так хотілося дістати суперників, що трішки втратив здоровий глузд»
Біатлон майбутнього. Тарас Лесюк

Український біатлоніст Тарас Лесюк поділився думками про свій виступ у чоловічій естафеті на етапі Кубка світу у шведському Естерсунді.

«Суперники так близько були, так хотілося їх дістати, що трішки втратив здоровий глузд над собою. Вже з перших метрів на максимум віддавався. Коли ти бачиш суперників перед собою, то, звичайно, ти хочеш їх наздогнати. Напевно, трішки тактично неправильно я вчинив на першому колі, що відразу ж погнався за сильнішими суперниками. Можна було збавити оберти, але останнє коло я міг би краще пройти та менше програти.

Важко себе оцінити, є і хороші моменти, і не дуже. Наприклад, на першому колі стрільба лежачи була хороша. На другому колі вже економніше пішов, у своєму режимі. На стійці треба було з першого додаткового патрона закривати мішень. Трішки довго я закривав, багато часу на цьому втратив. На завершальному колі вже з останніх сил терпів. Всі сили, що були, віддав на трасі.

Юрай завжди дає настанови перед кожним стартом. Він постійно дає поради, як краще вчинити, як з суперниками поводитися, як стріляти, як трасу проходити. Звичайно, що від нього були настанови. Так само у мене й з досвіду власні думки були.

Якщо мені випаде наступний шанс участі в естафеті, то я вже більш професійно підійду до цієї гонки. Краще буду контролювати ситуацію за ходом наступного старту», – сказав Лесюк.

Нагадаємо, що в чоловічій естафеті українська четвірка фінішувала на 14-й позиції.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.