Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 30 листопада 2023, 19:14
965
0

Тренер Прикарпаття: Безпрограшна серія з 11 матчів додала нам впевненості

Івано-франківці невдало розпочинали чемпіонат, але завдання-мінімум на першу частину сезону виконали

| Оновлено 30 листопада 2023, 19:14
965
0
Тренер Прикарпаття: Безпрограшна серія з 11 матчів додала нам впевненості
ФК Прикарпаття. Олексій Городов

У перших чотирьох турах чемпіонату Першої ліги «Прикарпаття» здобуло лише 1 очко, але потім видало потужну серію з 11 матчів без поразок, яка допомогла жовто зеленим фінішувати у першій п’ятірці у групі А і здобути путівку до «чемпіонського раунду».

Підводячи підсумки осінньої частини сезону, тренер «Прикарпаття» Олексій Городов не став приховувати: в Івано-Франківську задоволені виступом команди на цьому відрізку сезону.

«Звісно, задоволені. Нашим завданням-мінімум було потрапити до п’ятірки, вийти до «чемпіонського раунду». Ми це завдання виконали. І керівництво задоволено, і хлопці задоволені, тим більше у нас була перебудова команди, дуже багато молоді залучили у цьому сезоні. Зазвичай це дуже болісно проходить, тому й початок сезону, я вважаю, у нас трохи не заладився. Було багато молоді плюс дуже нас підкосили травми на початку сезону, коли випали Цюцюра і Француз – наші капітан і вице-капітан, стрижневі гравці команди. Тому на початку було тяжко. Потім, коли трошки зігралися, молодь зрозуміла, чого від неї хочуть, вже стало легше, і ми досягли цього результату.

Ми не думаємо про серії. Програшна, безпрограшна – будь-яка колись починається і колись закінчується. Ми просто налаштовували хлопців, щоб вони повірили в себе, повірили, що вони можуть вигравати. Ми налаштовували не на серію, а на кожну гру: вони можуть і мають вигравати. Хоча та серія з 11 матчів без поразок, яка в нас була, дійсно дуже класна. Вона додала нам впевненості, додала віри в те, що ми можемо перемагати суперників, які на папері ніби сильніші. Тому що група у нас була непроста: «Карпати», «Епіцентр», «Агробізнес», «Поділля», Тернопіль, «Буковина» – міцні команди, які зробили дуже гарну конкуренцію.

Кого серед втрачених перед сезоном гравців не вистачало? Не хочу про це говорити, хлопці вже грають у інших командах. Раз ми виконали завдання, значить, нам всіх вистачало. Ми на всіх розраховуємо. У нас немає основних і тих, хто на заміні. У нас є основні футболісти – ті 25 гравців, які були у заявці. Ми на всіх розраховували. Кого міг би виділити? Павла Михальчука. 19 років хлопцю, він вийшов, грає, прогрес помітний. Хома добре зіграв, наразі Андрій найкращий бомбардир Першої ліги. Хтось гірше, хтось краще – головне, що ми зіграли як команда», – передає слова Городова кореспондент Sport.ua.

Навесні наступного року «Прикарпаття» по два рази зіграє з «Інгульцем», «Лівим берегом», «Маріуполем», «Вікторією» і «Полтавою». Наразі в активі команди 26 очок і 10-е місце в турнірній таблиці групи «Чемпіонська».

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Челсі – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Футбол | 02 травня 2024, 20:21 6
Челсі – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.