Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
885
0

Ліверпуль – ЛАСК. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 30 листопада о 22:00 за Києвом

Ліверпуль – ЛАСК. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

30 листопада на «Енфілді» пройде матч 5-го туру Ліги чемпіонів, у якому «Ліверпуль» зустрінеться із ЛАСКом. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ліверпуль

Клуб цього сезону ставить перед собою серйозні завдання. Він явно не хоче, та й не може собі дозволити провалити другий футбольний рік поспіль. А минулий був якщо не зовсім жахливий - досить порівняти з тим самим Челсі, - то вкрай негативний. Зараз червоні повернулися до числа найкращих і явно претендують якщо не на титул, то на повернення до топ-4. І саме ця мета буде для Салаха та компанії пріоритетною. У Лізі Європи англійці намагалися забезпечити перший необхідний результат, вихід із групи малою кров'ю. І у першому колі там мерсисайдці виграли всі 3 поєдинки, у тому числі розгромили Тулузу 5:1. Втім, минулого, 4-му турі, французи змогли виграти, показавши, що зовсім вже абияк до турніру ставитися небезпечно. З іншого боку, залишилося взяти фактично 1 очко в двох поєдинках, що залишилися. Швидше за все, Клопп після Сіті дасть відпочинок лідерам і знову на полі будуть Келлехер, Цімікас, Ендо, а то й Доук.

ЛАСК

Команда тримається серед групи лідерів австрійського футболу. Але при цьому не замахуються на те, щоби створювати проблеми для вічного фаворита, Ред Булла із Зальцбурга. Після середини 60-х взагалі було лише одне друге місце, у 2019-му році, а минулого розіграшу фінішували третіми. На тих самих приблизно позиціях чорно-білі йдуть і зараз. Крім того, вони пройшли у кваліфікації Ліги Європи Зрінскі. Але вже на груповому етапі австрійці встигли програти у першому колі всім суперникам. І тільки потім, здається, скориставшись розслабленням, недооцінкою з боку Юніона Сен-Жиллуа, розгромили бельгійців.

Статистика особистих зустрічей

Це буде перший приїзд клубу з Лінця на Енфілд.

Прогноз

Букмекерські контори вважають закономірно беззаперечним фаворитом червоних. Тут суперечка лише про те, наскільки крупно вони виграють – варто зупинитися на форі –2,0 голів (коефіцієнт – 1,6).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.