Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 02 грудня 2023, 03:41
2545
0

Роббі КІН: «Зоря у складній ситуації не здалася і забила нам два голи»

Наставник «Маккабі» Т-А прокоментував перемогу в матчі Ліги конференцій

| Оновлено 02 грудня 2023, 03:41
2545
0
Роббі КІН: «Зоря у складній ситуації не здалася і забила нам два голи»
Getty Images/Global Images Ukraine. Роббі Кін

Наставник «Маккабі» Тель-Авів Роббі Кін прокоментував перемогу в перенесеному матчі Ліги конференцій над луганською «Зорею» (3:2):

«Маккабі вів у рахунку 3:0, але Зоря у складній ситуації не здалася і забила нам два голи. Ми знали, що другий тайм буде важким через наші ігрові здібності. Ми виконали свою роботу, і це найголовніше».

Велике навантаження очікується наприкінці року? Ми концентруємось на грі у четвер проти «Брейдабліка». Наступна гра – завжди найважливіша. Ми з нетерпінням чекаємо на неї, ми хочемо вдало виступити. Ми будемо готові. А потім ми зосередимося на наступних іграх.

Кіко Бондозу був у складі вперше після травми. Кіко повернувся, він ще не в повній формі, але він цього заслуговує. Потрібен час, і я сподіваюся, що у четвер ми можемо дати йому кілька хвилин. Він стає сильнішим з кожним днем».

Голеадор «Маккабі» Т-А Дор Перец став автором дубля у ворота «Зорі» та з 4 забитими голами ділить 1–4 місця у списку найкращих бомбардирів Ліги конференції. Півзахисник розповів:

«Я дуже радий опинитися у такій ситуації. У нас є повністю командний процес. Той, хто заб'є гол, той і виграє. Але це результат роботи всієї команди та дій кожного гравця. І я радий, це те, що ми робимо. Втома? Є ігри, де немає навантаження та немає втоми. А головне – бути на полі і перемагати разом із командою. І це те, що ми зробили.

Два пізні пропущені «Маккабі» голи? Я думаю, що наприкінці у нас була деяка втому та нестача концентрації як гравців. Це позначилося на результаті, але ми виграли, ми взяли 3 дуже важливі очки у турнірі, й це найважливіше.

Наскільки складно було грати без глядачів? Суперскладно, але я думаю, що це остання справа, що складно нам як гравцям у такі дні. Найголовніше – що відбувається вдома, в Ізраїлі. Є викрадені та поранені люди. Я сподіваюся, що всі повернуться швидко і благополучно, і вони відновляться. Це найважливіші речі сьогодні. Я сподіваюся, що принаймні ми подарували вболівальникам трохи гордості та радості».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

В Іспанії оцінили гру Лунін проти Баварії в ЛЧ. За що дісталось українцю?
Футбол | 01 травня 2024, 07:42 7
В Іспанії оцінили гру Лунін проти Баварії в ЛЧ. За що дісталось українцю?

Лунін пропустив у матчі два голи

Все вирішиться у Парижі. Боруссія мінімально перемогла ПСЖ
Футбол | 01 травня 2024, 23:58 25
Все вирішиться у Парижі. Боруссія мінімально перемогла ПСЖ

У другому півфіналі ЛЧ сильнішою виявилася німецька команда, хоча парижани мали багато моментів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.