Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
|
365
0

Володимир МИКИТИН: «У грі з Гентом багато чого залежатиме від фарту»

Ветеран «Зорі» — про майбутній матч із лідером групи в Лізі конференцій УЄФА

Володимир МИКИТИН: «У грі з Гентом багато чого залежатиме від фарту»
ФК Металург Запоріжжя. Володимир Микитин

Колишній капітан «Зорі» Володимир Микитин, який згодом протягом 13 років тренував молодіжну команду клубу, поділився зі Sport.ua очікуваннями від матчу луганчан із «Гентом» у 5-му турі групового етапу Ліги конференцій (30 листопада, 19:45).

— Третя команда Бельгії проти передостанньої команди УПЛ. Чи стане для вас несподіванкою, якщо «Зоря» не програє в Генті?
— Якщо дивитися з боку місць у своїх чемпіонатах, то здається, що в «Зорі» шансів немає. Але це не так. Шанси завжди є. Головне — правильно вибрати тактику і стратегію на гру.

— З турнірної точки зору «Зорі» необхідно перемагати. Чи означає це, що команда спробує зіграти першим номером?
— Не думаю, що «Зоря» гратиме першим номером. Команда чекатиме свого шансу на контратаках і за можливості застосовуватиме високий пресинг. Гольові моменти обов'язково будуть, головне - їх використати на 100%. Але й цього мало, якщо в обороні не буде надійності. А тут якраз у «Зорі» проблема.

— В останніх шести матчах луганчани не програли лише одного разу. У чемпіонаті «Зоря» і зовсім у зоні вильоту. Дивлячись з боку, що в команді не так?
— Видно, що грати на два фронти «Зорі» дуже важко. Від цього нестабільна гра і проблеми в чемпіонаті України. Команді потрібно докласти максимум зусиль, щоб вийти із зони вильоту. Думаю, це їй під силу.

— Хто особисто вам подобається в нинішній «Зорі»?
— Сьогодні у «Зорі» є лідер в атаці - це Герреро. Лідер у середній лінії — Мишньов. Непогане враження залишає Нагнойний. Є забивний Алефіренко. У цій грі з «Гентом» багато чого залежатиме і від футбольного фарту. Чого і хочу побажати команді, яка мені далеко не чужа.

Матч «Гент» — «Зоря» відбудеться 30 листопада в Генті на 20-тисячній «Геламко Арені». Початок гри — о 19:45 за київським часом.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.