Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 14 сiчня 2024, 17:37
20373
4

Ломаченко і Берінчик отримають титульні бої. Хейні відмовився від поясів

Василь битиметься за титул IBF, Денис – за WBO

| Оновлено 14 сiчня 2024, 17:37
20373
4
Ломаченко і Берінчик отримають титульні бої. Хейні відмовився від поясів
Getty Images/Global Images Ukraine. Василь Ломаченко та Девін Хейнім

Абсолютний чемпіон у легкій вазі Девін Хейні (30-0, 15 KO) повідомив, що відмовляється від усіх чотирьох своїх поясів перед поєдинком із володарем титулу WBC Реджисом Прогрейсом (29-1, 24 KO), який відбудеться 9 грудня в першій напівсередній вазі.

25-річний Хейні захистив свої пояси WBC, WBA, IBF і WBO в легкій вазі, перемігши одноголосним рішенням суддів Василя Ломаченка в травні цього року. До цього він відібрав титули в Джорджа Камбососа, двічі перемігши австралійця на його території.

«Я зробив усе, що міг у легкій вазі. Найважливішим для мене було організувати бій із Джервонтою Девісом, а його сторона не виявила жодного інтересу до цього поєдинку. Я переріс цей дивізіон, тому тепер я переходжу в першу напівсередню вагу, щоб стати чемпіоном у двох дивізіонах.

А після цього бою я розраховую стати чемпіоном у трьох дивізіонах і перейти в напівсередню, якщо, звичайно, Бог дасть, я доб'юся успіху в цьому бою», – сказав Девін.

Титул WBC у легкій вазі тепер належатиме Шакуру Стівенсону (21-0, 10 KO), який переміг Едвіна Де Лос Сантоса (16-2, 14 KO) на початку цього місяця.

Джервонта Девіс (29-0, 27 KO) володіє другорядним титулом WBA, тож, найімовірніше, його буде переведено в розряд визнаних чемпіонів.

Очікується, що за вакантний титул IBF битимуться Камбосос (21-2, 10 KO) і Ломаченко (17-3, 11 KO).

Ситуація з титулом WBO менш зрозуміла. Ломаченко – претендент №1, але, схоже, він не бере участі в поєдинку. Отже, за вакантний пояс змагатимуться Денис Берінчик (18-0, 9 KO) та Ісаак Крус (25-2-1, 17 KO).

Оцініть матеріал
(84)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Гагик Пердонян
шанс всей жизни для беринчика
KvlaD
Питбуль опасен