Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 29 листопада 2023, 22:40
724
1

КОВАЛЬ: «Талісман Зорі – чорно-білий кіт. А він вихід завжди знайде»

Головний тренер «Зорі» поділився очікуваннями від матчу ЛК проти «Гента»

| Оновлено 29 листопада 2023, 22:40
724
1
КОВАЛЬ: «Талісман Зорі – чорно-білий кіт. А він вихід завжди знайде»
ФК Зоря Луганськ. Юрій Коваль

В.о. головного тренера команди «Зоря» Юрій Коваль поділився сподіваннями від наступного матчу 5-го туру Ліги конференцій проти «Гента», який відбудеться 30 листопада в Бельгії:

– Чекаємо серйозного матчу, тому що ми встигли подивитися не тільки ігри в записі, а й подивитися зустріч «Гента» на стадіоні проти лідера чемпіонату Бельгії. Гра дуже сподобалася. Був повний стадіон, обидві команди боролися з першої до останньої хвилини. На жаль, через війну дуже рідко ми граємо при повних трибунах чи взагалі з вболівальниками. А якщо фани й є, то частіше вони підтримують не нашу команду.

На теорії ми казали гравцям, що Луганськ був одним з самих відвідуваних міст в Україні за вірністю вболівальників. Пригадали, що наш талісман – чорно-білий кіт, а кіт, як відомо, вийде з будь-якої ситуації, як би складно не було. Це символ «Зорі».

Розуміємо, що гра буде дуже важною. За складом, за мобільністю та досвідом «Гент» – досвідчена команда, як в єврокубках, так і в чемпіонаті. Сподіваюся, що хлопці це розуміють та ми зможемо зіграти пристойно завтра.

– Завтрашній поєдинок по суті для нас є вирішальним: ми або залишаємося в грі, або припиняємо боротьбу за вихід в єврокубкову весну. Чого чекати? Чи будемо ми ризикувати, чи зіграємо в прагматичний футбол?

– Можливо, в грі проти «Маккабі» ми, можливо, трошки переоцінили суперника. Треба було грати в більш агресивний футбол. Чекали помилок суперника, не змушували його помилятися. Але «Гент» – це команда, яка буде створювати тиск, в тому числі й через те, що вони грають вдома. Впевнений, що в нас будуть шанси, щоб здобути позитивний результат.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Slunkoo
Ahahahha bred ...