Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 29 листопада 2023, 18:55
1373
0

Мілан звільнить Піолі у разі невиходу до плей-оф Ліги чемпіонів

Фахівець очолює команду з жовтня 2019 року

| Оновлено 29 листопада 2023, 18:55
1373
0
Мілан звільнить Піолі у разі невиходу до плей-оф Ліги чемпіонів
ФК Мілан. Стефано Піолі

Поразка від дортмундської «Боруссії» (1:3) у домашньому поєдинку 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів серйозно вдарила по перспективах головного тренера «Мілана» Стефано Піолі.

Як пише Get Italian Football News з посиланням на La Repubblica, тренера можуть звільнити у разі вильоту з Ліги чемпіонів. Враховуючи гроші, вкладені в клуб, припинення виступів у найпрестижнішому клубному турнірі Європи серйозно вдарить по «росо-неррі» фінансово. Зазначається, що «Мілан» може недорахуватися загалом 160 мільйонів євро. А власник «росо-неррі» Джеррі Кардинале хоче, щоб клуб заробив приблизно стільки ж, скільки витратив. Місце головного тренера команди, за інформацією журналіста Ніколо Скіри, вже нібито запропоноване українцю Андрію Шевченку.

Додамо, що на даний момент «Мілан» йде останнім у групі F з п'ятьма очками. Щоб виконати поставлене завдання, підопічним Стефано Піолі, який очолює команду з жовтня 2019 року, необхідно в заключному турі перемагати на виїзді «Ньюкасл» та сподіватися, що ПСЖ програє в гостях невмотивованій дортмундській «Боруссії».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.