Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ПЕГУЛА: «Не вважаю, що маю грати роль наступної Серени чи Вінус»

Джессіці приємно, що її досягнення порівнюють з успіхами сестер Вільямс, але не більше

ПЕГУЛА: «Не вважаю, що маю грати роль наступної Серени чи Вінус»
Getty Images/Global Images Ukraine. Джессіка Пегула

Американська тенісистка Джессіка Пегула прокоментувала своє потрапляння до рейтингу Forbes «30 до 30», у якому відзначили топ-30 найуспішніших діячів США до 30 років.

«Я не думаю, що хтось зможе замінити Серену. Наявність інших провідних американців безумовно допомагає, тому що я не можу уявити себе єдиною американкою. На таких, як Коко Гофф, чиниться великий тиск, оскільки їх вважають наступною Сереною або Венус. Я ж не вважаю, що маю відігравати цю роль.

Дуже круто, коли я можу сказати: «Я виграла стільки-то матчів на харді, такого не було з часів Серени». Такі маленькі статистичні дані – це сильно. Я можу робити це і з Коко, з якою у мене різниця у віці 10 років, і ми бачимо таку статистику... «Дві американки не виходили в півфінал в одиночному і парному розрядах з часів Серени і Вінус». Це дійсно дуже круто, і я не думаю, що коли-небудь очікувала побачити це. Але мені було приємно побачити статистику в поєднанні з моїм ім'ям.

Я безумовно не збираюся бити рекорди за кількістю виграних турнірів Grand Slam (сміється). Але це дуже круто – бути згаданою в цьому списку. Особливо в американському тенісі», – сказала Пегула, яка завершила рік у топ-5 світового рейтингу.

Цього сезону Джессіка Пегула заробила $5,967,890 призових.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.