Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 30 листопада 2023, 12:04
1801
1

Луїс ЕНРІКЕ: «Якщо ми виграємо в Боруссії Д, то фінішуємо першими»

У матчі 5-го тура Ліги чемпіонів «ПСЖ» вдома зіграла внічию з «Ньюкаслом»

| Оновлено 30 листопада 2023, 12:04
1801
1
Луїс ЕНРІКЕ: «Якщо ми виграємо в Боруссії Д, то фінішуємо першими»
УЄФА. Луїс Енріке

У матчі 5-го туру Ліги чемпіонів ПСЖ вдома зіграв унічию з Ньюкаслом (1:1).

Рахунок для гостей на 24-й хвилині відкрив Александер Ісак. Господарів врятував гол Кіліана Мбаппе, який реалізував пенальті на 90+8 хвилині.

ПСЖ програв лише один із останніх 36 матчів групового етапу у цьому змаганні на своїй території – поразка з рахунком 1:2 від Манчестер Юнайтед у жовтні 2020 року.

Луїс Енріке, головний тренер ПСЖ: «Дуже пишаюся. Думаю, ми заслужили на перемогу, ми створили багато явних моментів, і часом було складно забити м'яч. Найголовніше – зосередитись на собі. Якщо ми виграємо, ми фінішуємо першими, але навіть якщо ми програємо, ми зможемо перейти до наступного етапу. Це так складно, але я сподіваюся, що ми можемо полегшити завдання, перемігши Дортмунд».

Кіліан Мбаппе, нападник «ПСЖ», в інтерв'ю TNT Sports: «[Результат] важко побачити. Ми мали так багато моментів. Зазвичай нам потрібно перемагати, але у футболі можна бути кращим у грі і не вигравати. Ось що сталося сьогодні ввечері. У Дортмунді ми маємо перемогти, бо хочемо бути лідером групи».

Моя робота – забивати голи та допомагати своїм хлопцям. Хоча я міг би допомогти своїй команді більше, тому що я мав багато моментів, і я не зміг забити [більше] сьогодні ввечері. У Лізі чемпіонів ми повинні забивати, коли є можливість. У нас було дев'ять чи десять можливостей, і ми не змогли забити [до пенальті]».

Едді Хау, головний тренер «Ньюкасла»: «Я почуваюся дуже пригніченим, але дуже пишаюся гравцями та рівнем їхньої самовіддачі. Нік [Поуп] поводився так, ніби він грав проти «Мілана», коли нам дійсно була потрібна супергра з боку команди. Ми втомилися у другому таймі, і я думаю, що гравці зрозуміли, що їм просто потрібно захищатись.

Схоже, ми досягли мети. У нашій ситуації вони завжди мали шанси, але ми повинні віддати належне гравцям за те, що вони дали. Ми все ще у боротьбі, і це те, чого ми не можемо забувати. Ми досі віримо. Ми будемо на «Сент-Джеймс Парк» грати проти дуже хорошої команди «Мілан», а в іншій грі [між Дортмундом та ПСЖ] може статися що завгодно».

Александер Ісак, нападник «Ньюкасла»: «Дуже шкода, що нам так пізно забили гол. Ми почали захищатися надто рано, але пропускати гол так пізно ніколи не приємно. Пишаюся командою, це непроста гра. Насамкінець ми трохи втомилися, це трохи шкода. Ми завжди хочемо перемагати, але цей момент, мабуть, буде важливим. В останньому турі є за що грати. Гол став для мене моментом гордості. Я не забив у своєму перші дві гри [групи F], тож для мене це важливий момент».

Кіран Тріпп'єр, гравець «Ньюкасла», визнаний найкращим гравцем матчу. Група технічних спостерігачів УЄФА високо оцінила його виступ: «Він чудово прикривав команду від найнебезпечнішого нападаючого».

Кіран Тріпп'єр, захисник Ньюкасла та найкращий гравець матчу: «Я дуже пишаюся гравцями. У ситуації, що склалася з травмами, прийти в таке місце і отримати очко – це позитивно. Розчаровує пропущений гол, але це є позитивним результатом. Будь-якого дня ми здатні конкурувати з найкращими гравцями, як це було двічі проти ПСЖ. Ми, звісно, розчаровані».

Відеоогляд матчу: ПСЖ – Ньюкасл – 1:1

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.