Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 28 листопада 2023, 23:23
5216
8

БОНДАР: «Їх гравець почав англійською кричати Азарову погані слова»

Захисник «Шахтаря» прокоментував перемогу над «Антверпеном» у матчі ЛЧ

| Оновлено 28 листопада 2023, 23:23
5216
8
БОНДАР: «Їх гравець почав англійською кричати Азарову погані слова»
MEGOGO. Валерій Бондарь

Захисник Шахтаря Валерій Бондар прокоментував перемогу над Антверпеном (1:0) у матчі 5-го туру Ліги чемпіонів:

«Вийшов важкий другий тайм, тому що рахунок був 1:0, і команда боялася пропустити м'яч. Для нас сьогодні був важливим результат – перемога. Євровесну ми вже маємо. Але після перемоги над Барселоною ми казали, що можемо втілити маленьку мрію українців, для яких ми грали, для ЗСУ. Ми подарували їм приємні емоції, маленьку радість у таких важких погодних умовах. Сподіваюся, вони трохи посміхнулись і потішилися за нас.

Момент із перевіркою VAR біля наших воріт? Не можна ставити такі пенальті. Думаю, це не пенальті. Я його трохи прихопив там за плече. Він багато бігав, провокував. Тільки за мною бігав. Щось хотів, може, футболку. Але VAR судді подивилися. Напевно, не було фолу.

Було дуже важке поле, не дуже хорошої якості. Не вийшов той футбол, у який ми завжди граємо. Не грали у білдапі, не розігрували м'яч. Десь грали простіше, скористалися нашим моментом. Вважаю, що могло бути 2:0 або 3:0. Поперечини були, момент у Бондаренка. Могли скористатися моментами та виграти більше ніж 1:0.

Момент після фінального свистка? Там їх 11-й номер (Арбнор Муйя) підійшов до Азарова, почав йому кричати англійською дуже погані слова. Я просто підійшов. Там був Янссен, знову щось хотів, стрибав. Але я їх розумію: вони вилетіли, не набравши жодного очка у ЛЧ. Вони хотіли нас спровокувати, зіпсувати настрій. У нас ще попереду важливий матч проти Порту через 2 тижні. Потрібно було контролювати емоції. Це важлива перемога для України.

Матч із «Порту»? Звичайно, коли випав такий шанс – напевно, потрібно зробити все можливе та неможливе, щоб ним скористатися. Мабуть, це несподіванка від нас. Думаю, ніхто не очікував, що у 6-му турі будемо боротися за плей-оф Ліги чемпіонів. Але це наша маленька мрія. Ми сподіваємося її втілити у життя. У нас у команді багато молодих українців. Це був би історичний результат для України.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
Молчал бы лучше. Именно Бондарь ДВАЖДЫ сносил в своей штрафной игроков Антверпена (причем делал это рукой, дергая за корпус соперника - судья оба раза не среагировал). Если это не пенали - то я папа римский. Поэтому бельгийцы и взбеленились после игры. Да, Шахтер по делу выиграл, имея гораздо больше 100 процентных моментов. Но в том, что произошло после игры - ИЗНАЧАЛЬНО виноват именно Бондарь.