Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
3706
0

Реал Мадрид – Наполі. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 29 листопада о 22:00 за Києвом

Реал Мадрид – Наполі. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

29 листопада на «Сантьяго Бернабеу» пройде матч 5-го туру Ліги чемпіонів, у якому «Реал» (Мадрид) зустрінеться з «Наполі». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Реал Мадрид

Клуб ставив цього сезону завдання відвоювати позиції, втрачені в минулому, у головних турнірах. І тепер традиційно до кінця календарного року для галактикос безумовним пріоритетом стає Прімера. Там вдалося виграти у Барселони у виїзному Ель Класіко. Але все ж таки без втрат не обходилося, особливо болючими вийшли 1:3 у дербі з Атлетіко. Загалом, там підопічним Анчелотті не завадить додати. Тим більше, що у Лізі чемпіонів вони вже всі питання звично вирішили максимально швидко, після 4-х турів. Вони виграли і в дебютанта, берлінського Уніона, і в більш досвідчених, але теж не особливо потужних, Наполі та Браги (з останніми – двічі). Отже, зараз італійський менеджер може прагматично використовувати максимальну кількість резервістів, тим більше що лідери, Беллінгем з Вінісіусом і не тільки, отримували травми.

Наполі

Команда зараз може вважатися темною конячкою. Адже вона отримала другого наставника за кілька місяців. І одним із приводів так швидко попрощатися з Руді Гарсією, що прийшов тільки влітку, стала якраз осічка в Лізі чемпіонів. Відкривши рахунок вдома з Уніоном, італійці пропустили від Фофана на початку 2-го тайму і так і обмежилися 1:1. Цікаво, що й попередній домашній поєдинок у турнірі був невдалим: через автогол від спини Мерета на 78-й хвилині поступилися Реалу 2:3. Натомість при цьому партенопеї виграли на полях у Браги та у столиці Німеччини. Втім, зараз буде новий наставник, Мадзаррі, і побачимо, що Хвіча та компанія покажуть під керівництвом Вальтера.

Статистика особистих зустрічей

У 2017 році сторони перетиналися у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Тоді галактикос виграли обидва поєдинки з однаковим рахунком 3:1.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у чергову перемогу вершкових. Але варто пам'ятати, що сторони завжди грали видовищно – чекаємо, що і тут буде тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,78).

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби
Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1
Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

Велика сутичка. Монако зрівняв рахунок у серії 1/4 фіналу з Фенербахче
Баскетбол | 04 травня 2024, 03:40 0
Велика сутичка. Монако зрівняв рахунок у серії 1/4 фіналу з Фенербахче

Вирішальний 5-й матч серії відбудеться 8 травня на арені «Монако»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.