Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 21 грудня 2023, 20:44
3418
0

Президент WBC розповів, що бій Джошуа – Вайлдер буде елімінатором

Маурісіо Сулейман впевнений, що це було б втіленням мрії для вболівальників

| Оновлено 21 грудня 2023, 20:44
3418
0
Президент WBC розповів, що бій Джошуа – Вайлдер буде елімінатором
talksport. Деонтей Вайлдер та Ентоні Джошуа

Президент WBC Маурісіо Сулейман заявив, що колишні чемпіони в надважкій вазі Ентоні Джошуа і Деонтей Вайлдер можуть провести бій-елімінатор, якщо виграють свої наступні бої.

«Коли Вайлдер був чемпіоном WBC, було кілька випадків, коли бій Вайлдер-Джошуа був дуже близький, щоб відбутися. WBC залишив це вікно, не втручаючись ні в що, що могло б перешкодити. Потім Тайсон Ф'юрі був готовий битися з Джошуа, потім з Усиком.

Проблема, яка може виникнути, – це обов'язковий претендент. Ми замовили Вайлдеру бій з Енді Руїсом, який був приголомшливим, щоб визначити обов'язкового претендента. Цей бій не відбувся. Рада керівників WBC схвалила бій Ф'юрі з Усиком у лютому, а потім матч-реванш, тож WBC нічого не заважає провести обидва поєдинки.

Вечір боксу в Саудівській Аравії – це природний елімінаційний турнір WBC. У вас є Вайлдер, №1, Джошуа, є Паркер, є Отто Валлін – усі вони посідають високі позиції в рейтингу WBC. Після 23 грудня ми побачимо іншу картину в рейтингу.

Схоже, що Вайлдер і Джошуа йдуть наввипередки. Це цілком може стати фінальним поєдинком, який визначить обов'язкового претендента на титул WBC. Це було б втіленням мрії для вболівальників», – заявив Сулейман.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.