Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
5479
5

Покажіть це Анчелотті. Лунін потрапив у команду туру в Ла Лізі

Український воротар на тижні був найкращим в Іспанії

Покажіть це Анчелотті. Лунін потрапив у команду туру в Ла Лізі
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

Український воротар мадридського «Реала» Андрій Лунін потрапив у символічну збірну 14-го туру Ла Ліги від статистичного порталу WhoScored.

У грі проти «Кадіса» (0:3) 24-річний футболіст зробив 4 сейви, врятувавши свою команду від 1.24 пропущених голів за метрикою xG. Таку гру WhoScored оцінив в 7.94 бали з 10 можливих.

Впевнена гра українця вразила вболівальників королівського клубу, і тепер вони вважають, що після повернення Кепи має грати саме Андрій, а не Аррісабалага.

Найкращим гравцем туру визнали партнера Луніна Родріго, який у грі з «Кадісом» офомив дубль та віддав гольову передачу. Його оцінка є максимальною – 10.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andre_lui
Конечно, мы все переживаем за Андрея. Но Анчелотти потому и один из лучших, что у него есть свое мнение. Многие очень сильно переживают за Лунина и советуют ему сменить клуб и т.д. Разные варианты возможны, может быть зимой или следующим летом он так и сделает. Но считать его период в Реале провальным или неудачным я бы не стал. Даже того небольшого времени в основе ему хватило, чтобы полноценно заявить о себе. Он уже далеко не ноунейм. Я думаю, Лунин четко оценивает ситуацию и не пытает иллюзий, но тем не менее становится все лучше и со своей стороны борется за каждый шанс. Ему даже немного везет. Если конечно так уместно сказать о травме сначала Куртуа, а потом и Кепы. И как видим папа Карло тоже не всесилен перед этим и он вынужден ставить Лунина, а тот редиска попадает в сборные тура и добавляет головной боли. Как будет дальше, мы знать не можем, но уже сейчас Лунин делает революцию если не в истории Реала, то в истории украинского футбола. Он первый и пока что единственный украинский вратарь, который играл и грает на таком клубном уровне (топ 5 чемпионатов, клубного чемпионата мира и пр.). Продолжение следует...
Victor QA
Лунину необходимо сменить клуб, где он будет иметь игровую практику.  У Анчелоти превьзятое отношение к некоторым игрокам на протяжение всей его тренерской карьеры (не он один такой).
samird
Ну вже ж давно цілком очевидно, що там щось особисте. З Куртуа неймовірно важко було б конкурувати будуть-якому досвідченому топ-голкіперу, бо він обʼєктивно кращий на даний момент. Підозрюю, що Лунін подобається Пересу (наскільки памʼятаю, саме він схвалював його придбання в свій час) і він постійно наполягав, щоб Анчелотті проводив ротацію і давав йому грати (на це вказують періодичні зави Карло про те, що він буде це робити - мені здаєтсья це для Переса робилося), а Анчелотті цього явно дууууже не любить - він тренер-автократ.  Можливо і інші чинники про які тут пишуть люди. Але очевидно одне - в Анчелотті Андрій першим ніколи не буде. І піде він навряд, бо тренер видатний та дає результат.
potemkin78
тренеру на это наплевать, кому он доверяет тот и играет
Mortallatrom
Правильно: К. Анчелотті...