Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
3342
4

Барселона – Порту. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 28 листопада о 22:00 за Києвом

Барселона – Порту. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

28 листопада на «Естаді Олімпіко» пройде матч 5-го туру Ліги чемпіонів, у якому «Барселона» зустрінеться з «Порту». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Барселона

Клуб, здавалося, минулого сезону показав вихід із кризи, що тривала, вигравши Суперкубок Іспанії і, головне, Прімеру. Але зараз у підопічних Хаві не все виходить на внутрішній арені, і недарма до кінця осені пішли чутки про можливу зміну наставника - поки що, правда, Лапорта все гнівно заперечує. Хоча проблем достатньо, тим більше, що Ель Класіко вдома програли. На цьому тлі віддушиною була Ліга чемпіонів. Там після провалів 2021-го та 2022-го року, з невиходом із групи, вдалося виграти у першому колі нинішнього розіграшу у всіх противників. Але в жовтні донецький Шахтар зміг у номінально домашньому поєдинку, в Гамбурзі, оформити 1:0 – як мінімум, після цієї осічки синьо-гранатові відклали вихід у плей-оф.

Порту

Команда не змогла минулого сезону втримати чемпіонський титул у Прімейрі. Та й зараз не все виходить у Сержіу Консейсау та його підопічних. Тут і 0:2 у Суперкубку Португалії з Бенфікою, і не найкращі результати у національній першості, де ще попереду вічні суперники з Лісабона. Натомість у Лізі чемпіонів трипейруш фактично однією ногою у плей-оф – а всі вже звикли до виходів туди у виконанні драконів із Португалії. Поки що клуб поводився планово: фавориту квартету, Барселоні, програли 0:1 на своєму полі. Але при цьому вдалося видати стовідсоткові показники з аутсайдерами. Спочатку взяли 3:1 у Гамбурзі з Шахтарем, потім у спарці двічі перемогли дебютанта, Антверпен: 4:1 у Бельгії, 2:0 удома.

Статистика особистих зустрічей

До жовтневих 1:0 сторони грали аж у 2011 році, в рамках Суперкубку УЄФА. Тоді Барселона оформила гросмейстерську перемогу, 2:0.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що каталонці матимуть змогу виграти без особливих проблем. Але і вони не блищать, і Порту гарний – ставимо на те, що гості виграють за фори +1,5 гола (коефіцієнт – 1,64).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALF🎈
Барса вже давно не та, що була раніше. Я думаю, що Порту зараз навіть краще виглядає.Останній матч між цими командами закінчився 1:0 на користь Барси, але тоді Порту завдавала ударів по воротах більше за Барсу, хоч вони і програли з мінімальним рахунком, але вони досить непогано грали. Тут скоріше завсе недооцінка суперника. Або нічия, або перемога Порту, це моя особиста думка.
nick07
Для нас краще щоб Барса виграла
Ukraine
(коефіцієнт – 1,64)
Прохання для всіх авторів поточного сайту, писати доступно для читачів\клієнтів.Сайтом користуються різні верстви населення, діти, підлітки, жінки, чоловіки, старші люди... які поняття не мають що таке "коефіцієнт – 1,64".
Щоб зрозуміти, потрібно окремо витрачати час, лізти на інші сайти, вивчати жаргон який притаманний фахівцям. Враховуючи вище сказане, прохання "не спотворюйте" прогноз, а пишіть доступно для всіх верств населення - у відсотках.