Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
2078
0

Манчестер Сіті – РБ Лейпциг. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 28 листопада о 22:00 за Києвом

Манчестер Сіті – РБ Лейпциг. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

28 листопада на «Етіхаді» пройде матч 5-го туру Ліги чемпіонів, в якому «Манчестер Сіті» зустрінеться з «РБ Лейпциг». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Манчестер Сіті

Команда зараз переключатиме увагу повністю на внутрішню арену. Адже там накопичилися питання. Так, програні трофеї, Суперкубок Англії та Кубок Ліги не особливо котируються, особливо у таких грандів, як містяни. Але і в АПЛ забагато осічок, і там бажано додати. У Лізі чемпіонів володар трофею все вже вирішив. Підопічні Пепа Гвардіоли змогли виграти всі 4 поєдинки, причому суворо забиваючи всім суперникам, і Црвені Звезді, і РБ Лейпциг, і Янг Бойз (двічі) по 3 голи. Наразі каталонський менеджер активно використовуватиме резервістів. Тим більше, що паралельно грають складні поєдинки на внутрішній арені: попередніми вихідними трапилася заруба з Ліверпулем, а після прийому німців буде відразу зустріч з Тоттенхемом.

РБ Лейпциг

Клуб в обох попередніх сезонах рятував становище після спаду на старті після тренерського рокування. Зараз теж була ситуація непроста: через фінансові проблеми довелося продати низку провідних футболістів. Але й селекціонери добре спрацювали, знайшовши тямущих новачків типу Луї Опенди та Хаві Сіммонса. І Марко Розе був досить тямущим та досвідченим наставником, щоб не допустити провалу. Починалося все з 3:0 із Баварією, щоправда, в Суперкубку. У Бундеслізі без осічок не обійшлося, але загалом вдалося утриматись у групі лідерів. А в Лізі чемпіонів німці зовсім нічим не здивували: поступилися вдома фавориту, Манчестер Сіті. Але при цьому перемогли на виїзді Янг Бойз та набрали 6 очок із Црвеною Звездою, по суті, забезпечивши собі право на черговий вихід у плей-оф.

Статистика особистих зустрічей

Клуби встигли зіграти між собою 5 разів. І лише одного разу, в останньому турі, вже все вирішивши, Сіті програв німцям. А так вони виграли вже тричі.

Прогноз

Букмекерські контори впевнені у легкій перемозі Сіті. Але по суті це товариський у плані турнірних завдань для господарів, поєдинок. Так що беремо тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт – 1,73).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.