Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 27 листопада 2023, 20:38
3451
3

ОФІЦІЙНО. Прометей повернув у команду трьох гравців після травм

Серед них: Джіан Клавелл, Деніс Лукашов і Ді Джей Кеннеді

| Оновлено 27 листопада 2023, 20:38
3451
3
ОФІЦІЙНО. Прометей повернув у команду трьох гравців після травм
БК Прометей. Джіан Клавелл

Баскетбольний клуб «Прометей» офіційно повернув до команди трьох гравців.

Серед них: Джіан Клавелл, Денис Лукашов і Ді Джей Кеннеді. Всі троє знову стали баскетболістами Прометея після серйозних травм.

Президент клубу Володимир Дубинський розповів, що Клавелл і Лукашов вже невдовзі вийдуть на паркет, а Кеннеді прилетів до Риги і має повернутися у гру через 10–14 днів:

«Друзі, ми з хорошими новинами. Після перенесених операцій та відновлювального періоду до нас приєднаються Джіан Клавелл, Ді Джей Кеннеді та Денис Лукашов.

На цей час Денис та Джіан вже приступили до посилених тренувань і я сподіваюсь, що найближчими матчами ми вже побачимо їх на майданчику. Кеннеді вже прибув цієї неділі до Риги, зараз він проходить медичне обстеження з нашими лікарями і найближчим часом, через 10–14 днів, ми також побачимо його на майданчику.

Хлопці, з поверненням до рідного клубу, дякуємо, що не залишаєте нас, дякуємо за довіру та за те, що даєте нам велику надію на успіх в цьому сезоні.

Також особливо хочу подякувати всім нашим українським гравцям. Хлопці, ви неймовірні молодці, що в такий непростий період, в якому опинилась останнім часом команда, ви змогли знайти в собі сили та подолати ці труднощі, вірно відреагувати на критику від клуба, від вболівальників та повести всіх за собою.

Зараз ми бачимо ту команду за яку вболіваємо всім серцем. Перемоги прийдуть, вони вже з нами. Ми бачимо іншу команду, зіграну, граючу в пас та дружню. Знаю, що в роздягальні відносини зараз панують дружні, і я дуже волію щоб так все й лишилось.

Ілля Сидоров, Олександр Липовий, Іссуф Санон, Іван Ткаченко, Вячеслав Бобров, всім вам велика подяка. Вірю, що далі ви будете тільки прогресувати і зможете радувати нас своєю грою та з гордістю нести українські кольори. Для всіх нас дуже важливо розуміти, що для вас небайдуже майбутнє українського баскетболу і що ви зможете зробити максимум для того, щоб «Прометей» досяг в цьому році ще більших успіхів та перемог.

Також хочу відмітити наших легіонерів, які не залишили команду, а це Онджей Балвін, Тай Одіасе, Калеб Агада, Рональд Марч, Роб Грей, вже видно, як ви граєте командно. Всі хлопці демонструють класний рівень гри, і я впевнений: в оновленому складі у нас все вийде, всі хлопці зіграються. Дуже приємно бачити, нарешті, прогрес у Калеба, він почав відчувати партнерів. Вже видно, як команда починає грати комбінаційно, і це дуже позитивний момент.

Ми з впевненістю дивимось кожну гру, з вірою та надією тільки в перемогу. Ще раз від мене особисто та від всіх вболівальників клубу велика подяка, що в такий складний час ви змогли обʼєднатись навколо команди, тренера Нено та виборюєте перемоги, на які чекає вся країна, перемоги на честь українського баскетболу!»

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dadlismit
Клавелл и Кеннеди это очень хорошо. Главное, чтобы они смогли вернуться на игровой уровень прошлого сезона и без травм ! 
Олег Заворотный
Ого!) Гарні новини. Сподіваюся швидко набиратимуть форму
Михайло Дончик
Радий за Лукашова...Швидко  набрати  оптимальних кондицій!