Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 27 листопада 2023, 02:22
466
0

АЛЛЕГРІ: «Ювентус три роки не грав за лідерство в Серії А»

Туринці залишилися на другому місці

| Оновлено 27 листопада 2023, 02:22
466
0
АЛЛЕГРІ: «Ювентус три роки не грав за лідерство в Серії А»
Getty Images/Global Images Ukraine. Массіміліано Аллегрі

Головний тренер «Ювентуса» Массіміліано Аллегрі поділився враженнями від матчу з «Інтером» (1:1).

«Ми показали хорошу гру. Це було нелегко, минуло три роки з того часу, як «Ювентус» проводив настільки важливий матч, коли на кону стояло перше місце в Серії А. Тому всій команді, включаючи мене, було нелегко.

Пройшло чотири з половиною роки з того часу, як я був на лаві запасних у такій грі. У п'ятницю ми вирушаємо до Монци, в гості до команди, яка відібрала у нас шість очок минулого сезону і якій ми не забили, так що це буде складний матч.

Ми пропустили гол, якого можна було уникнути через п'ять хвилин після того, як вирвалися вперед. Ми могли б зіграти краще в цій ситуації, але коли «Інтер» має відкритий простір – що вони також продемонстрували в дербі з «Міланом» – за рахунок чудової техніки вони успішно на ньому грають. Ми працювали над цим типом ситуацій, але Лаутаро зіграв сильно.

Мета «Ювентуса» – завоювати місце у топ-4 Серії А. «Інтер» чекав на нашу помилку, і ми показали себе зрілими. Влахович провів одну зі своїх найкращих ігор з моменту приходу в «Ювентус», на технічному рівні, незалежно від голу. Я дуже радий, і хоч він не забивав уже два місяці, він завжди віддавав усі сили.

На психологічному рівні відставання від «Інтера» на два очки – гарне досягнення, воно дає нам інше розуміння себе», – цитує Массімілано Аллегрі офіційний сайт «Ювентуса».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.