Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 26 листопада 2023, 21:08
1011
0

Юрай САНІТРА: «З такою стрільбою треба було показати кращі результати»

Головний тренер збірної України з біатлону — про індивідуальну гонку першого етапа Кубка світу

| Оновлено 26 листопада 2023, 21:08
1011
0
Юрай САНІТРА: «З такою стрільбою треба було показати кращі результати»
Biathlon.com.ua. Юрай Санітра

Головний тренер збірної України з біатлону Юрай Сантіра проаналізував виступи на індивідуальній гонці першого етапу Кубка світу 2023/24 у шведському Естерсунді.

«З позитивного – стрільба. Гадаю, що з такою стрільбою треба було показати кращі результати. Що стосується руху по трасі — не впізнавав деяких спортсменів, бо ми програли й тим, хто з нами біг у Фінляндії. Два дні дороги після Фінляндії вбили нашу фізичну форму, яка була. Але я впевнений, що піднімемося в естафеті, і там буде вже інший рух. Бо всі практично не показали того, що має бути.

Промах Тищенка на останній стрільбі? Так завжди у цих стартах. Бажання зробити «нуль», але й так лише хиба на останній стрільбі. Це супер. Його рух по дистанції не був таким, як у сингл-міксті. Було видно, що він їде з таким темпом, якого не вистачає на суперників.

Денис погано розпочав на лежці, зробив два промахи, потім зібрався зі стрільбою. Його рух також такий, не досить швидкий. Ще не говорив з біатлоністами, як там лижі були, може це мало вплив. Але нічого, рухаємося далі. Через три дні естафета, мені треба думати, як оптимально поставити естафету з цим складом команди. Готуємося далі.

Що робити зі стрільбою Дудченку? Антон не може впоратися зі стрільбою наразі. Після двох хиб на першій стрільбі лежачи думав, що може бути й гірше, але потім він зібрався і добре відстріляв стійку та другу лежку. Впевнений, що це йому допоможе. А коли фізично покаже те, що зможе — 100% допоможе в естафеті.

Треба проаналізувати сьогоднішній старт, хто та як встигне відновитися. У деяких вже два старти, у деяких – один. Непогано пробіг Лесюк, який і на стрільбі швидко діяв, і першу половину дистанції непогано рухався. Може, й він отримає шанс пробігти естафету», – сказав Санітра.

Нагадаємо, що найкращим серед українських біатлоністів в індивідуальній гонці став Артем Тищенко, який посів 38-ме місце

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн бій Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі
Бокс | 15 травня 2024, 05:55 0
Де дивитись онлайн бій Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

ВІДЕО. Як виглядає новий стадіон Інгульця за 3 тижні до ревізії УАФ
Футбол | 15 травня 2024, 14:21 8
ВІДЕО. Як виглядає новий стадіон Інгульця за 3 тижні до ревізії УАФ

Олександр Поворознюк робить все, щоб завершити основні роботи з благоустрою арени

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.