Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
|
902
0

Анна КРИВОНОС: «Мене трусило, але помилок могло бути й більше»

Українська біатлоністка — про індивідуальну гонку першого етапа Кубка світу

Анна КРИВОНОС: «Мене трусило, але помилок могло бути й більше»
Biathlon.com.ua. Анна Кривонос

Українська біатлоністка Анна Кривонос підбила підсумки індивідуальної гонки першого етапу Кубка світу 2023/24 у шведському Естерсунді.

«Я розуміла, що потрібні гарний хід та стрільба. Та оскільки це була третя велика гонка у моєму житті, оскільки я тут перший раз, то я йшла усі кола із запасом. Я намагалася розподілити усі сили рівномірно. Також завдання було спрацювати на стрільбі, але мої два промахи на останньому рубежі трішки засмутили. Хоча, в принципі, це не дуже погано для мене, тому що у мене завжди проблеми зі «стійкою». У мене було дуже сильне хвилювання, мене трусило, але помилок могло бути й більше. Гадаю, дві хиби – це не дуже погано.

Я намагалася не думати про стрільбу, щоб не заганяти себе у сильне хвилювання на трасі. Я починала думати про дихання, про пульс, коли спускалася зі спуску до стрільби. На вогневому рубежі я намагалася прибрати усі свої думки та емоції, намагалася робити як на тренуванні. Але остання стрільба була дуже емоційна для мене, тому що я розуміла, якщо зараз усе провалю, то це буде ганьба.

Я завжди хочу потрапити в очки. Минулого року, здається, я жодного очка не принесла. Тому у цьому сезоні, звичайно, я хочу потрапляти в очки. У моєму віці мають бути кращі результати. Та оскільки я лише другий рік на Кубках світу, гадаю, що бодай в очки потрапляти було б непогано», – розповіла Кривонос.

Нагадаємо, що за підсумками індивідуальної гонки Анна Кривонос фінішувала на 40-й позиції та заробила перші очки в заліку Кубка світу.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.