Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 04 грудня 2023, 01:19
1932
0

Анна КРИВОНОС: «Йшла всі кола з запасом»

Українська біатлоністка – про індивідуальну гонку в Естерсунді

| Оновлено 04 грудня 2023, 01:19
1932
0
Анна КРИВОНОС: «Йшла всі кола з запасом»
Getty Images/Global Images Ukraine. Анна Кривонос

Українська біатлоністка Анна Кривонос оцінила свій виступ в індивідуальній гонці на етапі Кубка світу в Естерсунді (40-ве місце):

«Я розуміла, що потрібен гарний хід і стрільба, але оскільки взагалі це третя велика гонка в моєму житті і оскільки я тут перший раз, то йшла всі кола з запасом, тому що я не бігала тут ще жодного разу і намагалася розподілити сили рівномірно, щоб мене не накрило десь, ну, і щоб спрацювати на стрільбі. Мої два промахи на останньому рубежі, в принципі, це не дуже погано для мене, тому що в мене завжди проблеми зі стійкою. У мене було дуже сильне хвилювання, мене трусило, тому могло бути і більше промахів (посміхається). Я гадаю, що два – це не супер-погано.

Я намагалася не думати про стрільбу, щоб не заганяти себе в сильне хвилювання по трасі. І починала вже думати про дихання, про пульс, коли спускалася зі спуску до стрільби. Коли приходила, намагалася прибрати всі свої думки, емоції. Тобто намагалася робити, як на тренуванні. Але вже остання стрільба була дуже емоційною для мене, тому що я розуміла, що якщо зараз все провалю - буде повний провал і ганьба. І мене просто трясло. Але я думаю, що могло бути і більше промахів.

Щодо топ-40… Я завжди хочу потрапити в очки. У минулому році я жодного разу не потрапила і навіть жодного очка не принесла, і тому цього сезону, звичайно, я хочу в очки потрапляти. Але я думаю, що в моєму віці мають бути кращі результати. Але я тільки другий рік на Кубку світу, тому я думаю, що хоча б потрапляння в очки – було б непогано».

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.