Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 листопада 2023, 19:00
222
0

ГОЛОДЮК: «Матч із Вересом – один із найважливіших для нас на даному етапі»

Наставник «Металіста 1925» – про майбутню гру чемпіонату України

| Оновлено 25 листопада 2023, 19:00
222
0
ГОЛОДЮК: «Матч із Вересом – один із найважливіших для нас на даному етапі»
ФК Металіст 1925. Олег Голодюк

Тренер «Металіста 1925» Олег Голодюк розповів про підготовку до календарного матчу УПЛ проти «Вереса».

«Було кілька днів відпочинку після гри проти «Полісся», бо хлопцям необхідно було трохи відійти морально після емоційної гри. Потім заповнили паузу грою із «Оболонню». Вона була для нас дуже корисною щодо інформації, яку ми отримали.

Дуже ретельно вивчали «Верес» і ми окремо тренерським штабом, і разом із хлопцями. На нас чекає дуже важка гра та одна з найважливіших ігор на цьому етапі. Ми намагалися хлопцям це донести, і я сподіваюся, що вони до нас дослухалися й на цю гру вийдуть із максимальною самовіддачею та максимальною зарядженістю.

Змін після відходу Едмара, ймовірно, вносили не надто багато. Все лишилося так, як було раніше. Можливо, трохи додали якихось тактичних моментів, але переважно нічого не змінювалося. Я думаю, що не дуже важливо, хто саме керуватиме діями команди на полі. Якщо гра піде так, як ми запланували, якщо хлопці виконуватимуть все, що ми запланували, то особливо підказувати не треба буде.

На жаль, у нас трохи поповнився лазарет. Дуже важку траву отримав Дмитро Кравченко у грі з «Оболонню». Це був важкий для всіх нас момент, це єдиний мінус від гри з киянами. Звичайно, результат негативний, але щодо інформації, яку ми отримали, для нас дуже корисною була гра.

Микита Безуглий ще не зможе взяти участь, Червак зазнав ушкодження, залишається травмованим Рудавський. Є певний головний біль, але ми впевнені, що люди, які вийдуть на поле, відпрацюють і за себе, і за хлопців, які не зможуть допомогти», — заявив український фахівець в інтерв'ю офіційному клубному сайту.

Нагадаємо, що поєдинок «Верес» – «Металіст 1925» відбудеться у суботу, 25 лютого, початок – о 15:00.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.