Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 сiчня 2024, 19:31
25684
11

Максим ШАЦЬКИХ: «Провели переговори з Суаресом та Кавані»

Узбецький «Пахтакор» має амбіційні плани

| Оновлено 18 сiчня 2024, 19:31
25684
11
Максим ШАЦЬКИХ: «Провели переговори з Суаресом та Кавані»
ФК Пахтакор. Максим Шацьких

Головний тренер узбецького «Пахтакора» Максим Шацьких, який є також легендою київського «Динамо», став чемпіоном своєї країни. Ця перемога стала для «Пахтакора» шістнадцятою. На прес-конференції після здобуття титулу спеціаліст роповів про плани своєї команди, зокрема, бажання підсилитися відомими гравцями.

«Ми повністю контролювали гру. У першому таймі ми не забили, а в другому досягли свого. Суперник скоротив рахунок. Найголовніше, що ми виграли чемпіонат.

Ми не змогли спокійно провести сезон, тому зіткнулися з труднощами. Ми втратили багато очок і пропустили багато голів. Мене хвилює те, що ми багато разів дозволяли супернику забити. Чемпіонство не дається легко. В останньому турі минулого сезону ми виграли чемпіонство, як і цього сезону.

Будемо залучати в команду нових гравців. Ми склали план щодо цього і прагнемо його реалізувати. У наступному сезоні команда повністю зміниться. Ви побачите сильнішу та агресивнішу команду. Я неодноразово говорив, що в зимове трансферне вікно важко купити хороших гравців. Причина в тому, що багато чемпіонатів проводять сезон за системою осінь-весна, і якісні гравці грають у своїх командах. За півроку важко знайти хороших кандидатів.

Ми провели переговори з Суаресом і Кавані. Але зрозумійте одне, багатьом хорошим гравцям важко приїхати в Узбекистан. Привезти зіркового гравця – не проблема, але його потрібно убезпечити. У гравця повинні бути товариші по команді такого ж рівня, як і він. Наприклад, Мессі легко може грати без одноклубників. Решта не такі. «Пахтакор» цілком може привезти топ-гравця в Узбекистан, але є кілька проблем, які цьому заважають. Зірковий гравець хоче умови на найвищому рівні.

У нас великі плани, ви не уявляєте, які вони. Я не буду вам говорити про наші цілі наперед. Ви дізнаєтеся пізніше. Швидко реалізувати такі плани в нашій країні неможливо. Це займає деякий час.

«Пахтакор» не слабший за всіх у чемпіонаті. Ми найсильніша команда, жоден суперник не може перемогти нас в одній грі. Ми можемо перемогти тільки себе. Як відомо, проти «Пахтакора» кожна команда грає на особливому ентузіазмі», – сказав Шацьких.

Оцініть матеріал
(152)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
adidas777
"В останньому турі минулого сезону ми виграли чемпіонство в першому турі поточного сезону."
- Хто може це перекласти?
Иван Качура
Рівалдо грав в Узбекістані, але чи потягне Пахтакор зарплату цих хлопаків?
DneprV
Максим ШАЦЬКИХ: «Провели переговори з Суаресом та Кавані»…поговорили
про погоду та меню сусідньго
ресторану. Вони пообіцяли дізнатися, що то за «Пахтакор» та слідкувати за
нашими успіхами на футбольному полі... 
Максим Мистюк
Какой Максимка косноязычный!!! Шева покусал?! - 
Український Крим
Ще одне динамівське серце
apepa
Откуда у Пахтакора деньги на покупку таких звездных игроков?? Героин??