Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 25 листопада 2023, 19:48
1419
0

Брентфорд – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 25 листопада о 19:30 за Києвом

| Оновлено 25 листопада 2023, 19:48
1419
0
Брентфорд – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

25 листопада на «Брентфорд Ком'юніті» пройде матч 13-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Брентфорд» зустрінеться з «Арсеналом». Поєдинок розпочнеться о 20:30 за київським часом.

Брентфорд

Команда не просто закріпилася в АПЛ, а й змогла продемонструвати певні шанси на те, щоб пробитися до єврокубків. Але зараз у Томаса Франка було нове завдання: придумати, як замінити Тоуні, який отримав тривалу дискваліфікацію. І треба визнати, що так багато забивати, як це робив Айвен, зараз у бджіл не виходить, хоча Мбемо потихеньку розкривається, вже забивши 6 голів. У тому числі за рахунок м'ячів Бріана вдалося в другій половині осені продемонструвати прогрес. Після однієї перемоги у 8 матчах чемпіонату, потім послідовно впоралися з Бернлі, Челсі та Вест Хемом. Але потім була розгромна, 0:3, поразка від Ліверпуля. Тож було знову над чим подумати тренерському штабу під час цієї паузи.

Арсенал

Клуб став віце-чемпіоном Туманного Альбіону - навіть не прогрес, а прорив у порівнянні з минулими роками, коли довго не вдавалося до квартету найсильніших АПЛ пробитися. Тепер Зінченко та компанія виступають у Лізі чемпіонів, де, вигравши тричі у 4-х перших поєдинках (крім осічки з Лансом), практично гарантували для себе вихід у плей-оф. На внутрішній арені теж вийшло непогано стартувати. Так, у Кубку Ліги вилетіли від Вест Хема, але до цього була перемога, за пенальті, у Суперкубку Англії з Манчестер Сіті. У Прем'єр-Лізі аж до листопада виходило без поразок. А після 0:1 з Ньюкаслом вдалося оформити впевнені 3:1 з Бернлі. Ефектну точку там вдалося поставити Зінченку - рідко Олександр забиває в Англії.

Статистика особистих зустрічей

2021-го року, вийшовши до Прем'єр-Ліги, Брентфорд виграв у статусного сусіда. Але потім було 3 перемоги підопічних Мікеля Артети за єдиної нічиєї.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що бджілки зможуть навіть здобути нічию. Погодимося і поставимо на червоно-білих (коефіцієнт – 1,8).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лас-Пальмас – Жирона – 0:2. Як Довбик забив 19-й гол у Ла Лізі. Відеоогляд
Футбол | 27 квітня 2024, 17:45 2
Лас-Пальмас – Жирона – 0:2. Як Довбик забив 19-й гол у Ла Лізі. Відеоогляд

Дивіться найцікавіші моменти матчу 33-го туру Ла Ліги

Зоря – Оболонь – 0:0. Повз єврокубки. Відеоогляд матчу
Футбол | 28 квітня 2024, 16:13 0
Зоря – Оболонь – 0:0. Повз єврокубки. Відеоогляд матчу

Дивіться найкращі моменти матчу 26-го туру Української Прем'єр-ліги

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.