Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 25 листопада 2023, 16:03
546
0

Шеффілд Юнайтед – Борнмут. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 25 листопада о 17:00 за Києвом

| Оновлено 25 листопада 2023, 16:03
546
0
Шеффілд Юнайтед – Борнмут. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ілля Забарний

25 листопада на «Бремелл Лейн» пройде матч 13-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Шеффілд Юнайтед» зустрінеться з «Борнмутом». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Шеффілд Юнайтед

Клуб під керівництвом Пола Хеккінгботтома зміг повернутися до АПЛ. Не з першої спроби - 2022-го року він поступився у стикових поєдинках. Але в наступному розіграші клинки виявилися досить сильними, щоб пробитися у вишку безпосередньо. Щоправда, здавалося, що у Прем'єр-Лізі команда була неконкурентною. Аж до листопада, у перших 10 турах, була лише 1 нічия при 9 поразках, серед яких були 0:5 і навіть 0:8. Ще й у Кубку Ліги з пенальті програли найскромнішому противнику, Лінкольн Сіті. Але в менеджера продовжували вірити, і це почало нарешті виправдовуватися. Спочатку аутсайдер на своєму полі зміг обіграти з рахунком 2:1 начебто міцний Вулверхемптон. А потім встояли на полі Брайтона, оформивши підсумкові 1:1. Проте все одно представник Шеффілда залишається на дні таблиці.

Борнмут

Команда піднялася з Чемпіоншипу в 2022-му році, за Скотта Паркера. А потім набрали під керівництвом Гарі О'Ніла достатньо очок, щоб не допустити сповзання назад у нижчий дивізіон. Але все одно навесні змінили наставника, цього разу вирішивши покликати до Англії Андоні Іраолу. Той був гарний у Прімері, з Райо Вальєкано. Але на Туманному Альбіоні йому довго вдавалося вигравати хіба що в кубковому форматі. У АПЛ же вишеньки починали з трьох нічиїх у 9 турах, у тому числі програвши чотири рази. Але спочатку жовтень вдалося закрити перемогою над аутсайдером, Бернлі. А після 1:6 з Манчестер Сіті вдалося реабілітуватися, оформивши впевнені 2:0 з Ньюкаслом.

Статистика особистих зустрічей

Загалом і зараз більше перемог у Шеффілд Юнайтед. Але востаннє сторони грали у Чемпіоншипі у 2021/2022. І тоді Борнмут взяв із клинками 4 очки у двох матчах.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари гостей. Але господарі в Шеффілді точно дадуть бій – ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,833).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Артур РЕМЕНЯК: «Після 2:0 повірили в перемогу над Чорноморцем»
Футбол | 27 квітня 2024, 22:39 0
Артур РЕМЕНЯК: «Після 2:0 повірили в перемогу над Чорноморцем»

Захисник «Миная» розповів про свій гол і перемогу над одеситами

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.