Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 листопада 2023, 16:55
707
0

Ворскла – ЛНЗ. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

У Полтаві зустрінуться сусіди за турнірною таблицею

| Оновлено 25 листопада 2023, 16:55
707
0
Ворскла – ЛНЗ. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

В поєдинку 15-го туру української Прем'єр-Ліги на полтавському стадіоні «Ворскла» імені Олексія Бутовського господарі поля прийматимуть футболістів «ЛНЗ» (Черкаси). Перед цією грою команди розташувалися поряд у турнірній таблиці. Підопічні Віктора Скрипника мають 18 очок, посідаючи 9 місце. Гості набрали на два очки менше та перебувають на 10 місці.

Ворскла

Полтавці вже три тури поспіль не програють. В їхньому активі була перемога у попередньому турі над «Оболонню» в гостях 1:0 (гол з пенальті забив Руслан Степанюк) та дві нічиї. Такий результат дозволив «Ворсклі» трохи поправити своє турнірне становище та віддалитися від групи аутсайдерів. Тепер треба постаратися перемогти «ЛНЗ», щоб закріпитися в середині таблиці Прем'єр-Ліги та почуватися спокійніше.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

У період вимушеної паузи у чемпіонаті країни футболісти «Ворскли» тренувалися у себе в Полтаві, де їм довелося трохи попрацювати з лопатами, розчищаючи футбольний газон від снігу. Це заняття явно припало гравцям до душі, оскільки підняло настрій. А ще наприкінці минулого тижня у Віктора Скрипника був день народження. Напевно, його підопічні тепер захочуть привітати головного тренера вдалим результатом у майбутньому матчі.

Втім, не всі гравці матимуть зможуть вийти на поле стадіону «Ворскла» у суботу. Один із найдосвідченіших футболістів Сергій Скляр продовжує відбувати дискваліфікацію за вилучення ще в 13-му турі у матчі проти «Минаю». На лікарняному ще нещодавно перебували захисники Володимир Чеснаков, а також бразильські легіонери Лукас та Феліпе. Їхня участь у грі з «ЛНЗ» під великим питанням.

ЛНЗ

Цікаво, що й черкаська команда не програвала три матчі поспіль, щоправда, маючи дві перемоги та одну нічию. Підопічні Олега Дулуба вдома виграли у тієї ж «Оболоні» 3:0 та в гостях у «Зорі» 2:1 у попередньому турі. А між двома цими поєдинками «ЛНЗ» зіграв внічию з «Колосом» 1:1.

Зрозуміло, що дебютантам Прем'єр-Ліги ще складно даються очки, але поступово команда опанувала когорту найкращих клубів країни і виглядає цілком пристойно. Очевидно на користь пішли й зміни у тренерському штабі. Олег Дулуб – досвідчений наставник і, схоже, він зумів прищепити гравцям більше впевненості у своїх силах. Принаймні після його приходу «ЛНЗ» здобув три перемоги і лише двічі програв, завершивши решту матчів внічию.

Цікавим є також той факт, що один із найдосвідченіших гравців черкаської команди 36-річний Денис Олійник минулого сезону виступав якраз за «Ворсклу». Тож з багатьма суперниками він добре знайомий, та й під керівництвом Віктора Скрипника попрацював. Напевно, його підказки будуть корисні як нинішньому тренерському штабу «ЛНЗ», так і партнерам.

Щодо контрольних матчів під час перерви в чемпіонаті, то минулого тижня черкаська команда зустрічалася з «Олександрією». Команди зіграли чотири тайми по 30 хвилин. У цій грі «ЛНЗ» зазнав поразки з рахунком 0:2.

Статистика матчів

Зважаючи на те, що «ЛНЗ» є дебютантом Прем'єр-Ліги, в елітному дивізіоні майбутні суперники ще не зустрічалися.

Орієнтовні склади:

«Ворскла»: Ісенко, Пердута, Корнієнко, Павлюк, Крупський, Якубу, Кане, Челядін, Хрипчук, Нестеренко, Степанюк

«ЛНЗ»: Пеньков, Норенков, Ковальов, Рибалка, Селін, Стасюк, Банада, Олійник, Пасіч, Хобленко, Прядун

Прогноз на протистояння:

Господарі поля є фаворитами цього протистояння. Але якщо гравці, які були травмовані, не зможуть повністю відновитися до майбутнього матчу, шанси на успіх зрівняються. Припустимо, що зустріч завершиться внічию 1:1.

25 листопада, субота

«Ворскла» – «ЛНЗ»
Полтава. Стадіон «Ворскла» імені О.Бутовського. 17:00
Пряма ТБ-трансляція на платформах Megogo, Setanta Sports, Київстар ТБ
ВОРСКЛА - ЛНЗ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Денис Шурман (Київська область)
Прогноз Sport.ua – 1:1

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Федорчук назвав клуб, який може очолити Максимов після відходу з Дніпра-1
Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6
Федорчук назвав клуб, який може очолити Максимов після відходу з Дніпра-1

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»

Єгор НАЗАРИНА: «Шахтар зараз не гірший за Баєр»
Футбол | 06 травня 2024, 14:44 41
Єгор НАЗАРИНА: «Шахтар зараз не гірший за Баєр»

Півзахисник «Шахтаря» прокоментував перемогу над «Чорноморцем»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.