Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 11 грудня 2023, 06:25
242
0

Головний тренер Ліберії пропустив матч через погрози від уболівальників

Команда не може виграти у дев'яти останніх поєдинках

| Оновлено 11 грудня 2023, 06:25
242
0
Головний тренер Ліберії пропустив матч через погрози від уболівальників
BBC. Ансу Кейта

Наставник збірної Ліберії Ансу Кейта змушений був пропустити матч відбору ЧС-2026 проти Екваторіальної Гвінеї через погрози, які надійшли на його адресу після домашньої поразки від Малаві (0:1).

Зокрема, після того поєдинку вболівальники розбили скляний щит у медіа-центрі та не дозволили провести післяматчеву пресконференцію, забарикадувавши роздягальню Ліберії, в якій Кейта та його гравці ховалися понад дві години. Декілька посадовців Футбольної асоціації Ліберії (LFA), зокрема президент Мустафа Раджі, також були змушені залишатися всередині комплексу, побоюючись розправи.

Згодом Кейті зателефонував віцепрезидент LFA Адольфус Доло та порадив йому пропустити гру з Екваторіальною Гвінеєю заради власної безпеки. Спочатку тренер відмовився, маючи намір відвідати матч, але потім передумав. «Я не хотів брати участь у матчі заради власної безпеки та на користь країни. Я, як і раніше, є головним тренером національної збірної, тому що у мене дворічний контракт», – наводить слова Кейти ВВС.

Відсутність наставника не допомогла, і Ліберія знову поступилася – 0:1. Тепер керівництво федерації прийматиме рішення, чи варто звільняти головного тренера. Зазначимо, що на даний момент у Ліберії безвиграшна серія налічує вже дев'ять матчів, а в останніх 20 поєдинках було здобуто лише дві перемоги.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.