Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 грудня 2023, 00:43
591
1

Суд продовжив досудове розслідування у справі Коломойського. Названо термін

Досудове розслідування продовжено до 2 березня 2024 року включно

| Оновлено 22 грудня 2023, 00:43
591
1
Суд продовжив досудове розслідування у справі Коломойського. Названо термін
Twitter. Ігор Коломойський

23 листопада прокурори звернулися до Шевченківського районного суду Києва про продовження досудового розслідування у справі українського бізнесмена, колишнього власника «Дніпра» та неофіційного власника «Дніпра-1» Ігоря Коломойського.

Прокурори попросили продовження досудового розслідування у справі про заволодіння Коломойськими коштами «ПриватБанку». За їх словами, необхідно більше часу, щоб опитати підозрюваних у кримінальному провадженні, провести слідчі експерименти, судово-економічні експертизи, провести допити свідків, опитати посадових осіб «ПриватБанку» тощо.

Водночас сторона захисту, зокрема адвокати Олег Пушкар та Олександр Лисак, просили не задовольняти клопотання прокурора щодо продовження досудового розслідування.

«Є документи, є фінансові операції, тому в цьому обсяг доказів зводиться не до показань свідків, а до розрахункових операцій», – сказав Лисак.

Суд задовольнив клопотання прокурорів продовжити досудове розслідування. 27 жовтня суд продовжив Коломойському термін утримання під вартою до 2 січня з альтернативою застави 3 млрд 891 млн грн.

16 листопада Апеляційний суд Києва частково змінив запобіжний захід Ігорю Коломойському. Бізнесмен залишиться під вартою до 2 грудня, а не до 2 січня 2024 року. Суд також зменшив розмір застави із 3 млрд 891 млн грн до 3 млрд 712 тис грн.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
apepa
Дайте Днепру чемпионом стать! Потом закрывайте Беню!