Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 24 листопада 2023, 21:42
1487
0

ПСЖ – Монако. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

Поєдинок відбудеться 24 листопада о 22:00 за Києвом

| Оновлено 24 листопада 2023, 21:42
1487
0
ПСЖ – Монако. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine. Кіліан Мбаппе

24 листопада на «Парк де Пренс» пройде матч 13-го туру Ліги 1 Франції, в якому «ПСЖ» зустрінеться з «Монако». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

ПСЖ

Команда поступово піднялася на перше місце в поточній турнірній таблиці на внутрішній арені. Це, втім, було очікувано, дуже вже велика різниця в класі з усіма іншими на внутрішній арені. І примітно, що й новий наставник, Луїс Енріке, не особливо намагався вдало стартувати в Лізі 1 – його нові підопічні виграли лише з 3-ї спроби, а після 7 турів мали в активі лише 3 перемоги. Але нічого, виграли далі 5 матчів поспіль, причому забиваючи по 3 голи - і якраз до паузи на ігри збірних випередили Ніццу, що пригальмувала. Втім, і в майбутньому поки що у пріоритеті для Мбаппе та компанії буде Ліга чемпіонів. Там не все так гладко складається: після перемоги над Боруссією поступилися розгромно Ньюкаслу, а з Міланом у спарці обмінялися домашніми успіхами. Загроза не вийти у плей-оф досить висока.

Монако

Клуб став першим, хто кинув успішний виклик домінуючій столичній команді - 2017-го золото повернулося на Лазурний берег. Але лише раз, а потім максимум було 2-е місце у наступному розіграші, та, у 2021-2022, бронза. Минулий сезон виявився після взяття двічі поспіль 3-ї позиції фактично провальним – скотилися на 6-ту. Через це Головін та компанія зараз не беруть участі в єврокубках взагалі. Але легший календар допоміг новому наставнику, Хюттеру – з ним монегаски повернулися до топ-3 Ліги 1. Щоправда, у крайніх турах були 0:2 на полі Лілля та 0:0 у гостях у Гавра, і лише на своєму полі Брест перемогли впевнено , з гросмейстерським рахунком 2:0.

Статистика особистих зустрічей

Несподівано, але монегаски не програвали вже тричі поспіль. Вони 2 рази виграли на своєму полі, ще й забиваючи по 3 м'ячі, та вивезли нічию 1:1 із Парижа.

Прогноз

Букмекерські контори вірять, що ПСЖ легко візьме нарешті перемогу. Але на Мбаппе та компанію чекає важливий поєдинок - ставимо на тотал менше 3,5 голів (коефіцієнт - 1,96).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця Ла Ліги. Скільки потрібно очок Жироні, щоб вийти до Ліги чемпіонів?
Футбол | 30 квітня 2024, 12:00 8
Таблиця Ла Ліги. Скільки потрібно очок Жироні, щоб вийти до Ліги чемпіонів?

26–29 квітня відбулися матчі 33-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24

Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні
Футбол | 30 квітня 2024, 18:55 7
Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні

Олексій Сливченко – про оренду молодого венесуельського бомбардира «гірників» до «Цинциннаті»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.