Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
11706
7

Повторити казку Лестера? У Жироні в це не вірять

У клубі сумніваються, що це реалістична мета

Повторити казку Лестера? У Жироні в це не вірять
Getty Images/Global Images Ukraine

Спортивний директор «Жирони» Кіке Карсель має сумніви, що команда може повторити неймовірне досягнення «Лестера», який у сезоні 2015/16 сенсаційно виграв АПЛ.

«Ми пройшли лише 13 турів. Не можна говорити про фініш на високих позиціях чи боротьбу за титул. Ми знаходимося у чемпіонаті з «Барселоною», «Реалом» та «Атлетіко».

«Повторити казку «Лестера»? Занадто оптимістично думати, що ми можемо це зробити. Ще рано думати про фініш. Було б чудово закінчити у зоні єврокубків, це досить реалістична мета», – сказав Карсель.

Наразі команда лідирує у Ла Лізі.

Іван Зінченко Джерело: AS
Оцініть матеріал
(72)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andy_P
Удачи Жироне и нашим парням в её составе. Но скамеечка коротковата, даже Арсеналу в прошлом сезоне силёнок не хватило. 
pol-55
Взагалі то в тому сезоні Тотем був лідером,але кілька останніх турів прої-ли і Лестеру просто повезло,що і показали наступні сезони.
Octopus
Картина очень схожа. Состав Лестера в том сезоне стоил около 160 млн евро. Это был второй сезон Лестера после Чемпионшипа, что позволило им серьезно прибарахлиться, в АПЛ очень много платят за сам выход в АПЛ и телеправа. Ла Лига в этом плане сильно отстает, что мы и видим по покупкам Жироны, она не скупилась на 70 млн как Лестер в 2014-2015, а с трудом купила Довбика, все траты за два сезона составили 30 млн, что все же немало по нынешним понятиям Ла Лиги, а общая стоимость Жироны составляет те же 160 млн евро.
И тренеры похожи - и Мичел, и Раньери не знали, что такое выигрывать чемпионат. Раньери так в следующий сезон же поперли, что как бы намекает, что титул Лестера во многом был стечением обстоятельств.
Moonspell
Людина тверезо оцінює ситуацію, грати ще дуже багато. Величезним успіхом буде залишитись в зоні ЛЧ.