Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 листопада 2023, 18:00
1053
0

ЕДСОН – про підготовку до матчу з Динамо та українські морози

«Рух» зіграє в Києві 26 листопада

| Оновлено 23 листопада 2023, 18:00
1053
0
ЕДСОН – про підготовку до матчу з Динамо та українські морози
ФК Рух. Едсон Фернандо

Бразильський півзахисник «Руха» Едсон Фернандо розповів про підготовку до майбутнього матчу 15-го туру чемпіонату України проти київського «Динамо», а також поділився враженнями про українські морози.

«Незважаючи на те, що «Динамо» – іменитий український клуб та дуже серйозний суперник, ми готуємось до гри з киянами так само, як і до інших наших опонентів, – поділився бразильський легіонер із офіційним клубним сайтом. – Наразі чемпіонат дуже рівний і кожна команда небезпечна.

Звісно, мені важко звикнути до українських морозів. Але я та інші легіонери мають адаптуватися до таких умов. Нам залишилося відіграти три матчі цього року і ми повинні докласти всіх зусиль, щоб досягти позитивного результату.

Футболісти «Руха» звикли, що у нас досить складні тренування, і ми багато і тяжко працюємо на них. Однак ми розуміємо, що це правильний підхід, тому що команда показує добрі результати. Гравці звикають до важких навантажень та вимог тренерського штабу, і ми сподіваємось, що наші старання будуть винагороджені перемогами».

Зазначимо, що цього сезону Едсон Фернандо провів за «Рух» 11 матчів у чемпіонаті України, але відкрити свій гольовий рахунок поки не зміг.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.