Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
2904
0

Бразилія – Аргентина. Прогноз та анонс на матч кваліфікації ЧС-2026

Поєдинок відбудеться 22 листопада о 02:30 за Києвом.

Бразилія – Аргентина. Прогноз та анонс на матч кваліфікації ЧС-2026
Getty Images/Global Images Ukraine

22 листопада на Маракані в Ріо-де-Жанейро пройде матч 6-го туру кваліфікації на чемпіонат світу 2026 року в зоні Південної Америки, в якому збірна Бразилії зустрінеться зі збірною Аргентини. Поєдинок розпочнеться о 02:30 за київським часом.

Бразилія

Команда Бразилії взагалі досить давно не радувала своїх уболівальників. Особливо на мундіалях, де пентакампеони лише раз за два останні десятиліття пройшли проклятий для себе раунд чвертьфіналу. Довго примудрявся утримувати посаду наставника Тіте, якому пробачили і фірмову невдачу d 2018 році, і поразку у фіналі домашньої Копа Америки 2021.

Але поїздка до Катару принесла вже стандартний невдалий підсумок. І цієї осені очікуючи, коли посаду прийме Анчелотті, обов'язки головного тренера виконує Фернандо Дініз. Починав він за здоров'я, з пари перемог у вересні, над Болівією та Перу. Але потім був провал у жовтні, з нічиєї вдома зі слабкою Венесуелою та поразкою в Уругваї, першою за багато років. Пауза не допомогла: програли і Колумбії 1:2 – швидко забили, але пропустили на 75-й та 79-й хвилинах.

Аргентина

Збірна Аргентини може вважатися зараз №1. Причому як на своєму континенті – переможець Копа Америка, так і у світі загалом – у грудні Мессі таки взяв такий бажаний мундіаль, який і приніс йому черговий Золотий м'яч. Втім, були й інші герої: від Еміліано Мартінеса, який багато рятував команду, в тому числі й в серіях пенальті, і до Ліонеля Скалоні, наставника, при якому все змінилося.

І зараз альбі-селестес теж на ходу – вони стартували із серії перемог, причому сухих, і очолили таблицю відбору. Але по-справжньому серйозний суперник був у листопаді, коли вони приймали Уругвай під керівництвом свого земляка Марсело Б'єлси. Гості приголомшили, забивши по голу наприкінці кожного з таймів, та виграли поєдинок 2:0.

Статистика особистих зустрічей

У 2018–19 роках двічі сухо виграла Бразилія, але потім цим відповіла Аргентина, у тому числі й у фіналі Копи Америка на полі селесао. Минулого відбору була нульова нічия, а другий поєдинок так і не зіграли.

Прогноз

Букмекерські контори віддають суто номінальну перевагу господарям поля. Але тут обом потрібно реабілітуватися – ставимо на тотал більше 2,0 голів (коефіцієнт – 1,94)

.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 23
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.