Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
932
1

Греція – Франція. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 21 листопада о 21:45 за Києвом

Греція – Франція. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Кіліан Мбаппе

21 листопада на OPAP Арені в Афінах пройде матч 10-го туру кваліфікації на Євро-2024, в якому збірна Греції зустрінеться зі збірною Франції. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Греція

Команда Греції з 2014 року нікуди не пробивалася, кілька разів зігравши кваліфікацію з розчаруванням. Але зараз, за Густаво Пойета, вдалося додати. Минулого року команда уругвайця зуміла виграти групу у Лізі націй. Непогано елліни стартували і у нинішньому відборі.

Але в результаті виявилося, що їхня ніша – це місце в середині групи. Греки обіграли по 2 рази не лише Гібралтар, а й начебто міцну Ірландію. Ось тільки поступилися не лише Франції, а й двічі – потенційному супернику у боротьбі за 2-ге місце – Нідерландам (0:3 на виїзді, 0:1 удома). У листопаді провели товариський поєдинок проти Нової Зеландії та перемогли 2:0.

Франція

Збірна Франції вже досить довго грає під керівництвом Дідьє Дешама. Він був капітаном золотої команди кінця минулого століття. І поки що як тренер досягав ненабагато менше, ніж як гравець. У 2018 році Ле Бльо стали чемпіонами світу, але у Катарі-2018, як і вдома у фіналі Євро-2016, програли фінали, хоча в основний час в обох випадках були нічиї.

Зараз буде нова спроба – на наступний континентальний турнір Мбаппе та компанія вийшли без жодних проблем. 2023 рік почався для французів з 4:0 проти Нідерландів, і потім вони вигравали все, крім товариського поєдинку проти Німеччини. Зараз можна експериментувати, навіть покликали підлітка Варрена Заїра-Емері. Той вийшов та забив Гібралтару. Якому забивали всі, хто хотів, і матч закінчився з рекордним рахунком 14:0.

Статистика особистих зустрічей

Варто пригадати, що сторони грали на Євро-2004. І на шляху до сенсаційного успіху греки обіграли чинного чемпіона.

Прогноз

Букмекерські контори очевидно чекають на перемогу лише віце-чемпіонів світу. Вони навряд чи зможуть повторити розгром, що був вчинений у минулому турі, але можна ставити на перемогу Мбаппе та компанії з форою -1,5 голи (коефіцієнт – 1,6).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nivavn
0 : 15 . Чи після Гіблартару ду-уже заморилися?