Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 20 листопада 2023, 18:53
2247
5

ШЕВЧЕНКО: «Боюся всієї команди Італії, а не окремих гравців»

Екснаставник збірної України – про майбутній матч із командою Італії

| Оновлено 20 листопада 2023, 18:53
2247
5
ШЕВЧЕНКО: «Боюся всієї команди Італії, а не окремих гравців»
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Шевченко

Колишній нападник збірної України та її ексголовний тренер Андрій Шевченко висловив думку про вирішальний матч відбору до Євро-2024 між українською командою та збірною Італії, який відбудеться в Леверкузені 20 листопада.

«Це дуже важливий матч. Більше, ніж гра для всіх нас. Незважаючи на війну, на те, що ми змушені проводити кожну домашню гру на виїзді, і на труднощі, з якими ми стикаємося всередині країни, команда, як і раніше, перебуває в хорошій позиції.

Очевидно, що в збірній відбулася зміна поколінь, але у нас є цінні гравці, такі як Мудрик, Судаков і Циганков. Ребров виконав чудову роботу в дуже складній ситуації. Він розробив свою філософію і команда відродилася. На цьому етапі нам нічого втрачати, але це не означає, що ми задоволені досягнутим.

Я боюся всієї команди Італії, а не окремих гравців. Лучано Спаллетті має високу мотивацію. Я дуже поважаю Лучано, він чудовий тренер, один із найкращих, і він, напевно, хоче вивести Італію на вершину після розчарування на чемпіонаті світу. Кваліфікація дуже багато для них означає, але ми готові проявити себе, тому що ця гра не схожа на інші», – заявив Шевченко.

Нагадаємо, колишній захисник збірної України Тарас Михалик заявив, що настав час доводити, що й Італію можна перемагати.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
Тут такий момент що Італія напевно немає можливості  пройти через плейоф на євро-2024 то все може дійсно працювати проти нас. Тим більше це ж чемпіони 2021 року. І всі  ці  заяви італійців і  в тому числі  чеферіна може бути підводкою до цього. І це ж нам треба не тільки не програти, а виграти. Без форвардів крім довбика який в збірній останнім часом не дуже. Хоча в Іспанії дійсно адаптувався. Тому нам не так треба думати як не пропускати а як забивати. Бо важко чесно припустити що вони не відзначається голом. А нам треба в будь якому випадку забивати.
Flying Cat
Спокійно. Там Бабич сказав, що ми переможемо. 
arrow1418
Що прям так на українській мові все розповів ?