Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 21 листопада 2023, 13:59
2565
0

Північна Македонія – Англія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 20 листопада о 21:45 за Києвом

| Оновлено 21 листопада 2023, 13:59
2565
0
Північна Македонія – Англія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

20 листопада на Національна Арена Тоше Проеськи у Скоп'є пройде матч 10 туру відбору на Євро-2024, в якому збірна Північної Македонії зустрінеться зі збірною Англії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Північна Македонія

Збірна Північної Македонії опинилась у занадто складній групі. У ній було складно знову проявити себе непогано, як у минулі цикли. Леви дебютували на великому турнірі, зігравши на Євро-2020, а у відборі на чемпіонаті світу були другими у групі та навіть проходили у плей-оф Італію, але у вирішальному раунді були зупинені Португалією.

Зараз у підопічних Мілевськи складні суперники. Македонці очікувано виявилися сильнішими лише за Мальту (2:1 і 2:0) та програли не лише Англії, а й Україні. У матчах із грандами вони очки відібрали лише в Італії, зігравши внічию 1:1 у дебютному матчі Лучано Спаллетті. У п'ятницю, 17 листопада, македонці знову грали з італійцями і програли зрештою розгромно, 2:5. Хоча на 74-й хвилині перевагу фаворита зуміли скоротити до мінімуму.

Англія

Команда гідно провела нинішній рік – це було потрібно, щоб реабілітуватися за невдачі в минулому. 2022 року. Три леви провалилися в Лізі націй, фінішувавши останніми у своїй групі. У Катарі вони видали непоганий футбол, але закінчили виступи у чвертьфіналі. А до цього був півфінал на минулому чемпіонаті світу та поразка лише у серії пенальті у фіналі Євро-2020.

Поточну кваліфікаційну кампанію підопічні Гарета Саутгейта розпочали одразу сильно, вже у березні обігравши обох потенційних конкурентів – Італію на виїзді та Україну вдома. Потім англійці теж брали максимум очок, і лише виїзний матч із жовто-синьою командою Сергія Реброва закінчили внічию. У підсумку вже в жовтні англійці гарантували собі право зіграти на чемпіонаті Європи 2024. Але, все одно, тренерський штаб зібрав зараз звичну обойму, яка оформила перемогу 2:0 з Мальтою.

Статистика особистих зустрічей

На початку століття, у 2002–2006 роках, македонці двічі у чотирьох поєдинках робили нічиї у поєдинках із Англією. Але у червні Кейн та компанія оформили розгром з рахунком 7:0.

Прогноз

Букмекерські контори очікують на нову легку перемогу англійців. Але вони з Мальтою показали, як зараз гратимуть. Можна спробувати ставку на господарів поля із форою +2,5 голів (коефіцієнт – 1,68).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бензема прибув на тренувальну базу Реала. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 08:29 0
Бензема прибув на тренувальну базу Реала. Стала відома причина

Королівський клуб допоможе Каріму в лікуванні

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 2
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.