Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 листопада 2023, 22:03
405
0

ЛАВРИНЕНКО: «Верес у матчі з Колосом намагався зберегти ігровий тонус»

Команда з Рівного здобула рідкісну для себе перемогу

| Оновлено 24 листопада 2023, 22:03
405
0
ЛАВРИНЕНКО: «Верес у матчі з Колосом намагався зберегти ігровий тонус»
НК Верес

Головний тренер «Вереса» Сергій Лавриненко дав коментар після спарингу з «Колосом» (1:0).

«Сьогодні ми не ставили собі за мету награвати склад. Намагалися, перш за все, зберегти ігровий тонус команди під час міжнародної паузи у чемпіонаті. А також дати необхідну ігрову практику тим, хто мало грав в останніх матчах. Ігрова практика – це дуже важливий аспект підготовки. Також сьогодні дали черговий шанс проявити себе молоді. У Ковалівці зіграли Ростислав Баран, Роман Ковалюк, Олександр Савчук. Вони прогресують. Сподіваюся, ці та деякі інші молоді футболісти пройдуть з нами повноцінні зимові збори і невдовзі серйозно постукають у двері основної команди.

Сьогодні вперше після травми на полі у грі з’явився Віталій Дахновський. Символічно, що він отримав травму у виїзному матчі з «Колосом» і сьогодні на цьому ж стадіоні у Ковалівці він повернувся. Цим самим він також подолав своєрідний психологічний бар’єр. Фізичний стан Віталія не ідеальний. Але в нього є швидкість і він дуже небезпечний атакувальний гравець. Сподіваємося, він допоможе команді у грі з «Металістом 1925».

Радий також за Жуліо Сезара. Він надійно зіграв в обороні, забив переможний гол – для захисника це вдвічі приємно. Жуліо пройшов непростий період адаптації до реалій українського футболу і зараз він серйозно допомагає команді.

Загалом, команда добре виглядає саме функціонально. Так, треба вдосконалювати гру. Ніколи тренер на сто відсотків не може бути задоволений якістю гри. Завжди є, над чим працювати і що удосконалювати», – наводить слова Сергія Лавриненка офіційний сайт «Вереса».

Нагадаємо, що «Верес» після 14-ти турів посідає 15-те місце у таблиці УПЛ, маючи тільки одну перемогу.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.