Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 грудня 2023, 15:25
1340
6

ФРІДМАН: «Дніпро-1 має нейтральну позицію. Павелко не заслуговує в'язниці»

Клуби УПЛ підтримали скликання позачергового конгресу УАФ

| Оновлено 03 грудня 2023, 15:25
1340
6
ФРІДМАН: «Дніпро-1 має нейтральну позицію. Павелко не заслуговує в'язниці»
УАФ. Андрій Павелко

Комерційний директор Дніпра-1 В'ячеслав Фрідман пояснив, чому його клуб відмовився голосувати за скликання позачергового конгресу УАФ.

Клуби Української Прем’єр-ліги більшістю голосів підтримали скликання позачергового конгресу УАФ, на якому планується зняти Андрія Павелка з посади голови організації і призначити нового керівника.

Металіст 1925, Ворскла, Дніпро-1 і Шахтар не підтримали скликання позачергового конгресу.

В'ячеслав Фрідман: «Дніпро-1 дотримується нейтральної позиції. Ми не «за» і не «проти», просто не хочемо приймати в цьому участь. Зробіть усе легітимно, як треба.

Я вважаю, що Павелко нелегітимно сидить у в'язниці. Його потрібно відпустити, довести справу до суду, і лише потім садити. А так його тримають під вартою просто нізащо. Павелко ж не є небезпечним: він нікого не вбив, не зґвалтував, не бігає з ножем по вулиці.

Його ізолювали за надуманою історією, що він нібито міг спілкуватися в Будинку футболу зі своїм юристом. Та він міг із ним і телефоном спілкуватися. Це все настільки надумано, що не хочеться про це навіть говорити.

Відпустіть Павелка, одягніть йому на ногу браслет і нехай сидить удома. Це некрасиво, коли людину тримають у в'язниці, а в цей час її прибирають із посади. Ходять чутки, що його готові відпустити, якщо він напише заяву, що йде з посади голови УАФ.

Нехай вирішують самі, Дніпро-1 у цьому участі не братиме через ситуацію, яка склалася з Павелком. Це не дуже добре».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Агонія в Парижі. Боруссія Дортмунд знову перемогла Мбаппе й компанію
Футбол | 07 травня 2024, 23:57 90
Агонія в Парижі. Боруссія Дортмунд знову перемогла Мбаппе й компанію

Безславний виліт від підопічних Луїса Енірке, які ледь не зламали каркас чужих воріт

Едін ТЕРЗИЧ: «Якби знову зіграти з ПСЖ, ми програли б 10 разів з 10»
Футбол | 08 травня 2024, 02:23 0
Едін ТЕРЗИЧ: «Якби знову зіграти з ПСЖ, ми програли б 10 разів з 10»

Головний тренер «Боруссії» Д прокоментував вихід у фінал Ліги чемпіонів

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Я памятаю голову МВФ у вязницю посадили за скандал. Відразу іншого виконуючого обовязки обрали. Чому в нас треба почекати?чого чекати? Людина сидить,обовязки не виконує.Шо за ...?
Олександр
Павелко понятно что сидеть не будет .просто переизберут нового президента уаф и его выпустят.Наша власть никого за коррупцию не посадила и не посадит .зеленский возглавил коррупцию 
Микола Захарченко
Цікаве трактування сутності призумпції невинності від Фрідмана - якщо не вбив , не згвалтував , не бігає з ножем , то значить ні в чому не винний , надіньте йому браслет на ногу і нехай сидить вдома )
said_said
А якщо підійти до питання "тупо і холодно" - то, доки Павелко сидить у в'язниці, він фізично не може виконувати свої обов'язки. Усілякі тво - це милиці, які також не мають повних прав. У результаті (пафосно так) "страждає український футбол". Те, що він ще більше страждав від Павелка - "ета другоє" 
Andy_P
суд выбирает, где подозреваемый ждёт суда. Если суд считает, что подозреваемый может сдрыснуть или повлиять на ход расследования - то подозреваемый сидит за решёткой до суда. И решать это не Фридманам.