Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 19 листопада 2023, 21:19
1034
0

Португалія – Ісландія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 19 листопада о 21:45 за Києвом

| Оновлено 19 листопада 2023, 21:19
1034
0
Португалія – Ісландія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Кріштіану Роналду

19 листопада на Жозе Алваладе (Лісабон) пройде матч 10-го туру відбору на Євро-2024, в якому збірна Португалії зустрінеться зі збірною Ісландії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Португалія

Збірна на чемпіонаті світу у Катарі дійшла до чвертьфіналу. Не найгірший результат за Фернанду Сантуша, але співпраця з ним, як вирішили в країні, вичерпала себе. За іронією, його наступником став Роберто Мартінес, який провалився з Бельгією на мундіалі геть-чисто. Але на новому місці іспанець почав чудово, виконавши своє перше завдання без жодних проблем: Роналду та компанія не просто достроково пробилися на Євро, а й показали при цьому стовідсоткову статистику. Незважаючи на це, на листопадові поєдинки покликав тренерський штаб усіх ветеранів від Пепе до Роналду. З Ліхтенштейном, щоправда, мало не зганьбилися, почавши забивати лише у другому таймі.

Ісландія

Команда так і не змогла повернутись на власну вершину. Вона, схоже, дуже не скоро зможе повторити дебютні свої участі на Євро (2016, і одразу вихід у чвертьфінал) та чемпіонаті світу - решта всіх відборів стабільно програвалася. Щоб щось змінити на краще зараз, покликали досвідченого наставника, Оге Харейде. Але й норвежець не зміг досягти якогось помітного прогресу. Навпаки, більшу половину своїх очок, 6, взяли за рахунок перемог над глухим андердогом Ліхтенштейном. Але, наприклад, з Люксембургом була поразка 1:3 на виїзді і тільки нічия вдома - в результаті і в таблиці йшли нижче за братів Тіллей та компанію. У результаті в листопаді вже не було серйозних турнірних завдань. У результаті в Словаччині забили пару голів, реалізувавши свої моменти, але не завадили заслуженому тріумфу господарів. Ті виграли 4:2 і забронювали перепустку на Євро.

Статистика особистих зустрічей

Цікаво, що у всіх 3 відбіркових очних поєдинках були перемоги Португалії. Але при цьому на Євро-2016 все закінчилося нічиєю 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори вірять, що обрані знову виявлять свій клас. Худо-бідно, але виграти вони вдома повинні (коефіцієнт – 1,7).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.