Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 20 листопада 2023, 02:21
1028
3

Олександр ЗІНЧЕНКО: «Італійці живуть футболом і грою»

Хавбек збірної України – про суперника по ключовому матчу відбору на Євро-2024

| Оновлено 20 листопада 2023, 02:21
1028
3
Олександр ЗІНЧЕНКО: «Італійці живуть футболом і грою»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко поділився своєю думкою щодо майбутнього суперника по вирішальному матчу відбору на Євро-2024, збірної Італії:

«Італійці люблять грати з м'ячем. Вони грають в комбінаційний футбол. Я зараз дуже багато звертаю уваги на те, як вони живуть футболом і грою. Гра починається не зі свистком судді, а раніше, ще в роздягальні. Те, як вони співають гімн, як вони живуть грою – це говорить про їхню команду.

Вони живуть грою кожну секунду. Коли ти граєш проти суперника, у якого весь матч не затикається рот, вони такі всі енерджайзери, то ти сам, граючи проти них, губиш цю концентрацію. Це буває у всіх команд, але я б покращив це у нас теж».

Матч Україна – Італія відбудеться в понеділок, 20 листопада. Початок - о 21:45 за Києвом.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
inspekcha85
Звучит как заранее подготовленное оправдание...не рановато ли ,Зинченко,сопли размазывать.?Любят играть с мячом,значит оставьте их без мяча как это делала команда Лобановского в 88м.Пусть побегают порожняком ,они этого очень  не любят.Покажите что тоже играете не в самых плохих европейских лигах и кое чему там научились
AutumnBridge
Шурик!  А британцы то как?  Не живут футболом?  Да им живёт вся Европа, Америка и Африка.  Скоро и Китай пробьётся на ЧМ.  Когда натурализует африканцев.)
AndiM
То може й вам починати жити футболом , а не хнй займатись? Морально не готовий грати проти італьяшок? То посидь на лаві запасних, там буде більше користі, ніж від того що привезеш гол.