Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 18 листопада 2023, 19:59
2523
9

Віктор ЦИГАНКОВ: «Для виходу на Євро-2024 ми повинні здійснити подвиг»

Вінгер збірної України – про матч з Італією

| Оновлено 18 листопада 2023, 19:59
2523
9
Віктор ЦИГАНКОВ: «Для виходу на Євро-2024 ми повинні здійснити подвиг»
УАФ. Віктор Циганков

Вінгер збірної України Віктор Циганков в інтерв’ю італійським ЗМІ поділився очікуваннями від вирішального матчу відбору на Євро-2024 проти Італії (20 листопада, 21:45):

«Це останній матч групового етапу. Ми чітко розуміємо, що для виходу на чемпіонат Європи ми повинні здійснити подвиг. Ми зробимо все, щоб так і сталося. Для нас і для нашої країни. У часи, в які ми живемо, участь у чемпіонаті Європи матиме дуже важливе значення.

Це чудовий турнір, і ми хочемо на ньому зіграти. Наші люди страждають місяцями, ми хочемо подарувати українцям кілька щасливих моментів.

Два місяці тому вже був матч проти Італії. Італія грала вдома, на «Сан-Сіро» – величезному стадіоні з 60 000 уболівальників. Тоді ми зіткнулися з труднощами. Це стало нам уроком. Зараз у нас є останній шанс, і ми хочемо перемогти, ми хочемо вийти на чемпіонат Європи».

Вчора Італія розгромила Північну Македонію 5:2.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Подвиги роблять хлопці на фронті ціною свого життя.В контексті футболу це взагалі не вживати.Вам виграти потрібно.А це буде складно бо Італія  для нас завжди непрохідна .Що в єврокубках що на міжнародній арені Італія це стіна для нас.Тому це буде гарне чудо.Віримо в збірну.
Олександр
Лишь бы матвиенко не ставили в защиту 
Vitason
Так, потрібно битися на полі, тільки так є шанси на успіх, головне, щоб всі це розуміли і грали через неможу!!
AutumnBridge
У нас уже 10 лет сама жизнь сплошной подвиг.   А может просто выйдете и забьёте всё чему вас научили.   Штук 5.    Как сборная Лобановского накидала когда то Португалии.
u6464u
згоден з попереднім коментом, Вітя про який ти подвиг тут намагаєшься нам розказати, наразі це образа для хлопців з ЗСУ,  вам усього навсього треба зіграти без тремтіння в колінах, ви на данний час сильніші за  ціх макаронників, і все залежить тільки від вас, віримо що ви переможете.