Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ITF
| Оновлено 16 сiчня 2024, 17:09
2873
0

Мексиканець отримав довічну дискваліфікацію за 92 договірні матчі

Ще чотири тенісисти отримали тривалі дискваліфікації і великі штрафи

| Оновлено 16 сiчня 2024, 17:09
2873
0
Мексиканець отримав довічну дискваліфікацію за 92 договірні матчі
ITIA

Міжнародне агентство із забезпечення чесності в тенісі (ITIA) заявило, що п'ять тенісистів потрапили під санкції за порушення антикорупційної програми (TACP).

Ці санкції пов'язані з нещодавно завершеною кримінальною справою, що стосується синдикату, який займався організацією договірних матчів у Бельгії. Главу синдикату Григора Саркісяна було засуджено до п'яти років позбавлення волі.

Мексиканський тенісист Альберто Рохас Мальдонадо був викритий у 92 порушеннях TACP (другій за величиною кількості порушень для одного гравця) і зіграв ключову роль у підкупі інших гравців. У результаті Мальдонадо був довічно відсторонений від участі в спортивних змаганнях і зобов'язаний виплатити максимальний штраф у розмірі 250 000 доларів США.

Гватемалець Крістофер Діас Фігероа, який раніше відбував трирічну дискваліфікацію за матч із фіксованим результатом (один рік умовно), тепер довічно відсторонений від участі в змаганнях і оштрафований на 75 тис. дол. за 13 нових порушень TACP.

Мексиканець Хосе Антоніо Родрігес був викритий у восьми порушеннях TACP. Було встановлено, що Родрігес діяв спільно з Мальдонадо з метою отримання «значної фінансової вигоди». Гравця дискваліфікували на 12 років і зобов'язали виплатити штраф у розмірі 25 001 дол. Термін дискваліфікації Родрігеса закінчується 29 вересня 2035 року.

Мексиканець Антоніо Руїс Росалес був дискваліфікований на 10 років і оштрафований на 30 000 дол. за сім порушень TACP. Термін дискваліфікації Руїса закінчується 29 вересня 2033 року.

Мексиканець Орландо Алькантара Рангель був дискваліфікований на два роки й оштрафований на 10 000 доларів США за два порушення TACP. Термін дискваліфікації Алькантари закінчується 29 вересня 2025 року.

Під час відсторонення гравцям заборонено брати участь у тенісних змаганнях, тренувати їх або відвідувати будь-які тенісні заходи.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Україна розгромила Китай і виграла третій матч на турнірі
Хокей | 30 квітня 2024, 14:44 9
ЧС з хокею. Україна розгромила Китай і виграла третій матч на турнірі

Команда Христича оформила у ворота суперника 9 шайб

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.