Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Португалія
| Оновлено 18 листопада 2023, 03:05
582
1

Анатолій ТРУБІН: «Матч з Лехією – це дуже добре для нас»

Воротар збірної України розповів про підготовку до гри з Італією

| Оновлено 18 листопада 2023, 03:05
582
1
Анатолій ТРУБІН: «Матч з Лехією – це дуже добре для нас»
Getty Images/Global Images Ukraine. Анатолій Трубін

Воротар збірної України та лісабонської «Бенфіки» Анатолій Трубін розповів про підготовку до вирішальної гри відбору до Євро-2024 проти національної команди Італії:

«Дуже холодно, дощ, тому поле трішки заважало. Але добре, що все обійшлося без травм. Усі добре підготувалися, всі отримали навантаження, тому тепер максимальний фокус на матч проти Італії.

Перш за все, це було фізичне навантаження, але більше – притертися один до одного після, може, й не такого великої, але паузи. Тому ця гра – дуже добре для нас, тому що ми можемо відновити зв’язки між гравцями, цю енергію. Тому дуже круто, що є такий спаринг перед грою з Італією.

Відчуття перед Італією такі, що граєш проти топ-збірної, тому є такий тиск. Але це природно в футболі в таких великих іграх, тому це навпаки – дуже круто. Крок за кроком готуємося до цієї гри. Я особисто дуже чекаю на цю гру і результат після неї».

Вирішальний матч відбору до Євро-2024 між збірними України й Італії відбудеться 20 листопада в німецькому Леверкузені на стадіоні «БайАрена» (початок – о 21:45 за київським часом).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Интересно, буде-ли этот футболист жаловаться на утомление после этой игры и на то, что не хватило времени на восстановление организма, когда продуют Италии?