Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
|
4419
8

Кіліан МБАППЕ: «Мессі мав отримати Золотий м'яч»

Нападник «ПСЖ» вважає перемогу аргентинця справедливою

Кіліан МБАППЕ: «Мессі мав отримати Золотий м'яч»
Getty Images/Global Images Ukraine

Французький нападник «Парі Сен-Жермен» Кіліан Мбаппе вважає, що аргентинець Ліонель Мессі справедливо отримав «Золотий м'яч»:

«Ліонель Мессі мав отримувати «Золотий м'яч». Він виграв чемпіонат світу, для мене він є одним з найкращих футболістів в історії, якщо не найкращим.

Ерлінг Холанд провів хороший сезон, я також, але це майже ніщо у порівнянні з перемогою на чемпіонаті світу. Лео заслужив».

«Золотий м'яч 2023» отримав Ліонель Мессі. Нападник «Манчестер Сіті» Ерлінг Холанд посів 2-ге місце, а Кіліан Мбаппе прийшов до фінішу 3-м.

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Первый Среди Равных
Тоді в 2010 році за що?? Ганебний виступ на ЧС, нуль голів, і всеодно Золотий Мяч. Мінімум троє гравців тоді заслуговували більше: Іньеста, Хаві і Снейдер. 
Але, коли дуже треба вручити ЗМ Мессі, то ЛаЛіга стає важливішою за Чемпіонат Світу. І Копа Америка стає найважливішим турніром всесвіту коли дуже треба Мессі вручити ЗМ. І Ліга Чемпіонів то ніщо, але коли треба - то Ліга Чемпіонів була найважливішим фактором коли треба було Мессі вручити ЗМ 
antt
От логіка в Мбаппе -мессі  йому вже не конкурент, як і  мбаппе йому, бо все завоював тому мессі  дуже заслужив. Так заслужив ніби нарешті  одержав перший зм чи зм після довгої перерви. Головне що холанд не заслужив, бо вони обидва провели хороший сезон, і  холанд навіть випередив його в голосуванні.. І звичайно він йому реальний конкурент.  А те що мессі  виграв мундіаль так чи не міг це зробити сам мбаппе з Францією?! Він якраз добре постарався для цього в фіналі.. І можливо виграй цей мундіаль він мав би реальний шанс на зм, а так далі  будуть інші  конкуренти. І вже є - холанд в першу чергу.
WildeKater
Прогиб засчитан.
AndiM
Дивлюсь на зморжки мбапєда і думаю : " а йому точно 22?".
Fastovec
Вони там, що всі з дуба рухнули. Який Мессі??