Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 18 листопада 2023, 10:53
1776
0

ФОТО. Хрестики-нолики на снігу. Збірна провела тренування у Гданську

Синьо-жовті награють тактичну схему на матч із Італією 20 листопада

| Оновлено 18 листопада 2023, 10:53
1776
0
ФОТО. Хрестики-нолики на снігу. Збірна провела тренування у Гданську
УАФ

Перший сніг, що випав у польскому Гданську 17 листопада, приніс гравцям національної збірної України позитивні емоції.

Сніжні пластівці, що рясно лягали на газон стадіону «На Траугутта», наче нагадували, що зовсім скоро прийде різдвяний та передноворічний час. У такі моменти, певне, кожна людина мимоволі згадує незабутні дитячі емоції передчуття зимового свята.

З іншого боку, добре, що температура, хоч і мінімальна, однак все ще плюсова, а отже сніг моментально танув. Зрештою, холод нікуди не дівся, відтак лише інтенсивний рух допомагав гравцям не замерзнути. А тренерський штаб доклав зусиль, аби робота була насичена динамікою.

Після пробіжки тренер з фізпідготовки Віталій Кулиба запропонував хлопцям пограти у хрестики-нолики на газоні: команди змагалися між собою на швидкість мислення, аби скласти переможну діагональ із тренувальних маніжок. «На реакцію» працювали поруч і воротарі під орудою Рустама Худжамова.

Після цього гравці виконували конкретні завдання у форматі ігрових серій. Як і в попередні дні, більша частина тренування була присвячена награванню тактичної схеми гри на матч з італійцями.

До вирішального протистояння залишається лише три дні. 18 листопада вранці синьо-жовті матимуть фітнес-заняття у готелі: тренування на мокрому в'язкому полі було достатнім фізичним навантаженням для гравців. Після обіду українці виїдуть на місцеве летовище, звідки візьмуть курс на Леверкузен.

ФОТО. Хрестики-нолики на снігу. Збірна провела тренування у Гданську

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.