Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 18 листопада 2023, 15:38
11658
1

Один із найкращих ударів у кар'єрі. Трамп пройшов Мерфі у чвертьфіналі

Неймовірне виконання: Джадд забив жовтий і одночасно відкрив червоний

| Оновлено 18 листопада 2023, 15:38
11658
1
Один із найкращих ударів у кар'єрі. Трамп пройшов Мерфі у чвертьфіналі
Champion of Champions. Джадд Трамп

Англійський снукерист Джадд Трамп зробив камбек, програючи 0:2 та 1:3, обіграв Шона Мерфі (6:4) та забезпечив собі місце у півфіналі турніру Champion of Champions в англійському Болтоні.

Здолавши Байпат Сіріпапорн із Таїланду з рахунком 4:0 і потім Мерфі, Джадд Трамп тепер зіграє у півфіналі з Баррі Хокінсом у п'ятницю ввечері.

Другий номер світового рейтингу Джадд Трамп показав чому він був фаворитом перед турніром. Він виконав неймовірний позиційний удар у 7-му фреймі матчу проти Шона Мерфі. Цей момент він назвав одним із трьох своїх найкращих ударів за всю історію – забив жовтий і одночасно відкрив червоний.

Шон Мерфі провів майстер-клас на початку матчу 1/4 фіналу, вирвавшись уперед із рахунком 2:0. Пройшло більше 20 хвилин, перш ніж Трамп забив свою першу кулю, а Мерфі знову скористався шансом виграти другий фрейм із рахунком 90:5.

Мерфі не забив пряму червону кулю у наступному фреймі, що дозволило Трампу відіграти один фрейм із набором 73 очки. Потім Чарівник забив далекий червоний і з брейком 107 взяв 4-ту партію, ведучи до перерви (3:1).

Трамп виграв наступні два фрейми і зрівняв рахунок (3:3). У 7-й партії Джадд виконав неймовірний удар на жовтій кулі, дібрав потрібні очки і вперше вийшов уперед (4:3). Трампу був потрібний снукер у наступному фреймі, він його знайшов і виграв партію на чорній кулі, наблизившись до перемоги на відстань однієї партії (5:3).

Це був найбільш захоплюючий чвертьфнал, Мерфі спробував повернутися у боротьбу – він виграв 9-й фрейм і скоротив перевагу Трампа до 5:4. Однак на цьому боротьба закінчилася, оскільки Трамп із брейком у 107 очок заробив вихід у свій п'ятий фінал Champion of Champions.

Джадд Трамп: «Я почувався не дуже добре. Я був трохи нервовим, трохи заіржавілим. Але мені вдалося зробити кілька хороших ударів, вдалося розвернутися. Колись я зробив кілька неймовірних ударів. Але з погляду позиції цей удар на жовтому знаходиться у трійці найкращих. Я дозволю кожному висловитися про це у соціальних мережах. Коли удари виходять, це дає натхнення продовжувати та перемагати у турнірі».

У 1/8 фіналу Джадд Трамп обіграв Байпат Сіріпапорн із Таїланду (4:0) раніше того ж дня.

Чемпіонці світу серед жінок у її перший рік світового туру було нелегко грати з гравцем топ-рівня, адже за її плечима лише три рейтингові турніри.

Незважаючи на те, що вона зробила кілька непоганих ударів, це була легка перемога для Трампа. Яскравою подією стало завершення матчу із брейком 115 у фінальному фреймі (4:0).

Інший груповий матч вийшов не таким рівним, як передбачалося. Шон Мерфі максимально використав деякі помилки Гері Вілсона та переконливо виграв матч 4:1. Мерфі також завершив матч соткою, зробивши брейк 107 у п'ятому фреймі.

Переможець півфіналу Джадд Трамп – Баррі Хокінс зустрінеться або з Марком Алленом, або з Джоном Хіггінсом у недільному фіналі.

За матеріалами Champion of Champions

2023 Champion of Champions

Група 3, 16 листопада. Болтон (Англія)

1/8 фіналу

  • Джадд Трамп (Англія) – Байпат Сіріпапорн (Таїланд) – 4:0
  • Шон Мерфі (Англія) – Гері Вілсон (Англія) – 4:1

1/4 фіналу

  • Джадд Трамп (Англія) – Шон Мерфі (Англія) – 6:4

1/2 фіналу

  • Джон Хіггінс (Шотландія) – Марк Аллен (Північна Ірландія)
  • Джадд Трамп (Англія) – Баррі Хокінс (Англія)

Сітка турніру

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PETP0
Вау! Повністю згоден з коментатором, це було геніально! Як же треба відчувати кий, щоб виконувати такі удари?! Та ще й два поспіль (нехай перший вивід червоного і був не настільки магічний)! Бравіссімо, Джадд!